Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Anketlerle Beşiktaş'ın nabzını ölçüyoruz? İşte anketten çıkan o çarpıcı sonuçlar!

Anketlerle Beşiktaş'ın nabzını ölçüyoruz? İşte anketten çıkan o çarpıcı sonuçlar!

Aşılanmaya başladığımız şu günlerde yeniden Koronovirüs Türkiye'nin ve dünyanın gündemine oturdu. 'Çin aşısı mı?, Alman aşısı mı?.. Olacak mıyız olmayacak mıyız? tedbirler yeterli mi değil mi*' diye konuşulurken, biz de Beşiktaş Medya Grup olarak Beşiktaşlılara sorduk. Alınan tedbirleri yeterli buluyor musunuz diye?.. 

Beşiktaş'ta gerek kaymakamlık gerek belediyenin olağanüstü çalışmaları taktir toplamış olacak ki, www.besiktas.com.tr üzerinden yayınladığımız ankete katılan 3.643 kişiden, 2588 kişi yapılan çalışmaları beğendiği yönünde oy kullandı. 1.055 kişi ise, alınan tedbir ve çalışmaları yeterli bulmadığını belirtti. Bu rakamlara göre, yaklaşık bir hafta içinde yüzde 71 evet dedi, yüzde 29 ise hayır...
 
Bilindiği gibi Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat gerek resmi kanallardan gerekse kendi imkanları ile sosyal medyadan yaptıkları ve yapacaklarını kamuoyu ile paylaşmalarının yanı sıra geçtiğimiz günlerde de Radyo Beşiktaş yayınına katılarak geniş bilgiler  vermiş ve rekor dinleyici toplamışlardı.

BAĞIMSIZ ANKETLERE BEŞİKTAŞLILARIN İLGİSİ BÜYÜK!.. 
2021'DE HER AY BİR GÜNDEM BELİRLEYİP ANKET YAYINLAYACAĞIZ!..

Beşiktaş Medya Grup, geçmiş yıllarda da özellikle seçimlere yönelik spor ve siyasi alanda yaptıkları çeşitli anketlere ilgi uyandırmış, gündem oluşturmuştu. 
Yetkililer, Beşiktaşlıların dünyanın her yerinden düzenlenen anketlere büyük ilgi gösterdiğini belirterek, 'Bugüne kadar 25.000'leri aşan rakamlara ulaştık. 2021 yılında da bu tür çalışmalara yeniden başlama kararı aldık. Her ay gündemdeki bir konu hakkında anket açacaklarını ve sonuçlarını kamuoyu ile paylaşacağız' dedi.
Yayıncılar, anketlerin tamamen Beşiktaş Medya Grup imkanları ile bağımsız bir şekilde yapıldığını da kamuoyu ile paylaştılar.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık