Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

AK Parti yerel seçimler için sahaya indi

AK Parti yerel seçimler için sahaya indi

Yaklaşan Mart 2019 seçimler için siyasi partilerin yerel seçimlere yönelik çalışmalar son sürat sürüyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'de Mart 2019 seçimleri için aday belirleme çalışmaları kapsamında "tele-sms" anket çalışmalarına başladı. Bu hafta başlayan anket çalışmalarında vatandaşlara hangi belediyeden memnun olup olmadık ve kimi başkan  görmek istediği soruluyor. AK Parti kaynakları ise "tele-sms" anket çalışmalarının nedenin ise anketlerde vatandaşların yönlendirici olmaması nedeniyle böyle bir çalışma başlattıklarını açıkladılar.

Bölge başkanları raporlarını hazırlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın startı ile Mart 2019 yerel çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti, vatandaşların belediyelerden beklentilerini öğrenmek için sahaya inerek çalışmalarına başladı. Yerel seçimler için saha araştırma devam eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca belirlenen başkan yardımcıların görevli oldukları illerde ve bölgelerde araştırmalarına başladı. Başkan yardımcıları görevli oldukları il ve bölgelerdeki vatandaşlarla, sivil toplum örgütleriyle ve teşkilatlarla bir araya gelerek, görüşleri alınan ve halkın taleplerini kulak veriyor. Yapılan bu görüşmelerden sonra gelen talepleri değerlendirerek çıkan sonçları not ederek rapor haline getiriyorlar.

Kimi belediye başkanı görmek istiyorsunuz?..

Bazı AK Partili belediyelerin de seçmenlerin görüşlerini öğrenmek için SMS yoluyla vatandaşlarına sorular sormasının yanı sıra Genel Merkez de hem telefonla arayarak, hem de SMS yollayarak vatandaşların belediyelerle ilgili memnuniyetini öğreniyor. Genel Merkez'den gönderilen SMS'lerde vatandaşlara sorulan sorular, "Belediye çalışmalarından memnun musunuz?..", "Kimi belediye başkanı olarak görmek istiyorsunuz?" bunun gibi sorular yöneltiliyor.

Anket çalışmaları bir hafta için rapor edilecek

AK Parti kaynaklarınca yapılan açıklamada, SMS ve telefonla yapılan anket çalışmalarının nedeninin ise yüz yüze yapılan anket çalışmalarında vatandaşları yönderilmiş olabileceğinden böyle bir çalışma yaptıklarını belirttiler. AK Parti kaynakları, daha önce yaptığı yüz yüze yapılan anketlerin doğruluğunun soru işareti olması nedeniyle SMS yoluyla yapılan anketlerde en doğru cevap alındığı vurgulandı. Telefon ve SMS yoluyla yapılan Mart 2019 yerel seçim anket çalışmalarından gelen cevapları bir hafta içinde toplayarak rapor haline getirecek. AK Parti, kendi il ve ilçelerinde görevli olan Başkan yardımcılarında gelen raporlarla karşılaştıracak. 

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık