Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Nisan 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Akın: Tüm belediyelerimiz; geleceğimiz çocuklar ve umudumuz gençler için eğitici, kültürel ve sportif faaliyetleri yaz döneminde artırarak devam edecekler

Ahmet Akın: Tüm belediyelerimiz; geleceğimiz çocuklar ve umudumuz gençler için eğitici, kültürel ve sportif faaliyetleri yaz döneminde artırarak devam edecekler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; eğitim-öğretim yılının sona ermesi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) oturumlarının tamamlanmasıyla çocuk ve gençlere yönelik CHP belediyelerinin ücretsiz ya da uygun koşullarda kültürel, sportif ve eğitsel etkinlikleri hayata geçirmesi ve hiçbir ayrım yapmadan tüm çocuk ve gençlerimizin hizmetine sunması yönünde talimat verildiğini bildirdi. Edinilen bilgilere göre; Akın, şunları kaydetti:

‘EKONOMİK KRİZ ÇOCUK VE GENÇLERİMİZİ OLUMSUZ ETKİLİYOR’

“Türkiye’de yaşanan ekonomik krizle zorlaşan hayat koşulları en başta çocuklar ve gençlerimizi olumsuz etkilemektedir. Ayrıca iktidar mensubu bazı belediyelerin son dönemde Türkiye genelinde çeşitli festival ve etkinliklerde sahne alması planlanan, topluma mal olmuş sanatçıların konser ve etkinliklerini iptal etmeye başlaması da dikkat çekicidir.

‘ÇOCUK VE GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMAK TEMEL İLKEMİZ’

Çocuklar ve gençlere yönelik birbirinden önemli hizmet ve etkinlikler gerçekleştiren belediyelerimizin yaz döneminde bu faaliyetlerine devam etmesi bu kapsamda önem arz etmektedir. Belediyelerimizin çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz ya da uygun koşullarda kültürel, sportif ve eğitsel etkinlikleri hayata geçirmesi ve hiçbir ayrım yapmadan tüm çocuk ve gençlerimizin hizmetine sunması temel ilkemizdir. Tüm belediyelerimiz; geleceğimiz çocuklar ve umudumuz gençlerimizin ilgisini çekecek eğitici, kültürel ve sportif faaliyetleri yaz döneminde artırarak devam edecekler.”

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık