Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ağrı'dan acı haber: 2 asker şehit

Ağrı'dan acı haber: 2 asker şehit

Ağrı'dan kötü haber geldi. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi terör örgütü PKK militanları ile çıkan silahlı çatışmada 2 askerimiz şehit olurken 3 askerimizin ise yaralandığı kaydedildi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK militanları ile çıkan silahlı çatışmalarda 2 askerimizin şehit olduğu ve 3 askerimizin de yaralandığı belirtildi. Güvenlik birimlerinden alınan son bilgilere göre Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinin kırsalında jandarma timleri tarafından terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlar sırasında silahlı çatışma çıktığı ifade edildi.

Son gelen haberlere göre ise silahlı çatışmalarda 2 askerimiz şehit olurken 3 askerimiz de yaralandı.

2 Askerimiz Şehit

Olay yerine gönderilen ambulanslar aracılığı ile Doğubeyazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerimizden bir tanesi doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmayarak şehit olduğu belirtildi. Bir askerimiz de helikopter ile Van'daki bir hastaneye sevk edildi.

PKK'lı teröristler ile askerlerimiz arasında çıkan silahlı çatışma sonrasında yaralı olan Mehmetçiklerden bir tanesi de Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Bölgede çatışmaların halen devam ettiği ve bazı teröristlerin yaralı halde kaçmaya çalıştıkları ifade edildi. Bölgeye çok sayıda takviye birlikte gönderildi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık