Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Af için bir araya geldiler

Af için bir araya geldiler

Sosyla medya paylaşımları ile sık sık gündem olan Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian, bu sefer oldukça farklı bir şekilde kendinden söz ettirdi. ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da buluşan Kim Kardashian, uyuşturucu nedeniyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılan ve 21 senedir hapiste yatan 5 çocuk annesi Alice Marie Johnson’ın affedilmesi için görüştü.

Kim Kardashian ile Donald Trump buluştu

Donald Trump, uyuşturucu suçları için ömür boyu hapis cezasına çarptırılan bir kadın adına savunuculuğunu yapmak üzere Beyaz Saray'ı ziyaret ettiği sırada reality TV yıldızı Kim Kardashian West ile buluştu. ABD başkanı, toplantıyı Twitter üzerinden doğruladı, "Bugün Kim Kardashian ile büyük buluşma, hapishane reformu ve cezalandırma hakkında konuştuk." diye yazarak, Twitter hesabından ikisinin ofisinde bulunduğu fotoğrafı paylaştı.

Kim Kardashian West'in Beyaz Saray'a gitti ve Başkan Donald Trump'a şiddet içermeyen bir uyuşturucu suçundan dolayı ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 62 yaşındaki bir büyükanne için af çıkmasını istedi.  Televizyon yıldızı, Twitter'da kadının hikâyesine rastladı ve Beyaz Saray Başkan Yardımcılığı’nı yürüten Trump’ın damadı Jared Kushner ile temas kurmasını sağlayan Ivanka Trump’a ulaştı.

Kardashian West, Beyaz Saray'daki Bay Kushner ve diğer yetkililerle Alice Marie Johnson davası hakkında görüştü. Beyaz Saray basın bildirisinde, Sarah Sanders, Kardashian West'in ziyaretinden söz etti: “ Beyaz Saray’da bekleniyordu. Gerçekleştirdiğimiz toplantıları ve bunların nasıl geçtiği hakkında sizi bilgilendireceğiz.”

Alice Marie Johnson, 20 yıldan fazla hapiste yattı. Bu ayın başlarında, 200 milyondan fazla kişi, Kardashian West'in sosyal medyadaki davasını vurgulamasının ardından Johnson’un lehine bir çevrimiçi dilekçe imzaladı.

“Mutlu yıllar Alice Marie Johnson... Bugün senin için.” yazarak, Kardashian Çarşamba günü tweetledi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık