Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

A Milli Takım Vodafone Park’ta!

A Milli Takım Vodafone Park’ta!

Vodafone Park'ta milli maç coşkusu yaşanıyor. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda bu akşam saat 21:45'te Vodafone Park'ta oynanacak Türkiye- Andorra A Milli maçı için çeşitli düzenlemeler yapıldı. Beşiktaş JK, resmi web sitesinde şu ifadelere yer verdi:

"Müsabakaya gelecek seyircilerin dikkat etmesi gereken hususlar şöyle:

Maç için, Vodafone Park çevresinde Kadırgalar Caddesi ve Bomonti-Stadyum arası Tünel yolu saat 16:45'te kapanacaktır.

Stadyum kapıları saat 17:45'te açılacaktır.

Stadyuma sadece TFF tarafından üretilen otopark kartına sahip araçlar alınacaktır. Seyircilerin stadyuma toplu ulaşım kanallarını kullanarak gelmesini önemle rica ederiz.

Güvenlik tedbirleri nedeni ile alınan karar gereği pankart alınmayacak olup, sadece iki ülke bayrağı alınacaktır.

Stadyumun Güney tribün deniz tarafı giriş kısımlarında ve Kuzey tarafı Maçka tarafı giriş kısımlarında, Milli Takımlar Sponsorları tarafından seyircilere yönelik çeşitli aktiviteler planlanmıştır.

Engelli seyirci girişleri, stadyumun Kuzeydoğu köşegeninde bulunan K1 no'lu kapıdan ve Kuzeybatı köşegeninde bulunan K4 no'lu kapıdan yapılacaktır.

Seyirciler, stadyuma 3 güvenlik kontrolü ile giriş yapacaktır. 1. güvenlik kontrolünde, bilet kontrolü ve polis üst araması, 2. güvenlik kontrolünde bilet kontrolü ve polis üst araması, 3. güvenlik kontrolünde ise turnike bilet okutma ve özel güvenlik tarafından üst araması yapılacaktır.

Stadyuma alınması yasak maddeler şöyle: Alkol, Yanıcı-Yakıcı, Kesici-Delici maddeler; Pet şişe, Bozuk Para, Şart Aleti, Powerbank, Deodorant ve Parfüm Şişeleri, Kırtasiye Malzemeleri, Fotoğraf Makinası, Şemsiye, Kamera, Öz Çekim Çubukları, Elektronik Sigara, Kutular ve Şişeler, Dizüstü Bilgisayar, Lazer Işıkları, Düdük, Çakmak, Hakaret,Tehdit veya ayrımcılık içeren giyim eşyaları, Müsabaka Güvenlik Amiri'nin izin vermediği Gürültü Yapma Cihazları (megafon, korna, zil vb), Engelli hayvanları hariç evcil hayvanlar, Andorra ve Türkiye Bayrağı dışında başka ülkelere ait bayraklar.

Milli takımımızın önümüzdeki dönemde yapacağı maçlarda sorun yaşanmaması adına, seyircilerin tribün merdivenlerinde durmaması, merdivenlerin boş bırakılmasına destek olması ve sahaya yabancı cisim atılmaması konusunda hassasiyet gösterilmesi önemle rica olunur.

Acil durumlarda, tribünlerde bulunan "Seyirci Sağlık Odaları'ndaki acil müdahale görevlilerinden ilk yardım konusunda yardım alınabilir. Ayrıca stadyum etrafında içerisinde yeterli miktarda ambulans görevlendirilmesi yapılmıştır."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık