Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

23 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

81 milyonu kucaklamaya geliyoruz

81 milyonu kucaklamaya geliyoruz

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Diyarbakır seçim mitiginin ardından Kayseri'de konuştu. 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, Kayseri'de yaptığı mitinginde "Kimseye yalan söylemiyorum, birleştirici olacağım, Edirnede ne söylediysem, Diyarbakır'da, Kayseri'de onu söylüyorum" diye konuştu. Muharrem İnce, Kayseri mitinginde yaptığı konuşmasında, ekonominin hormonlu büyüme olduğunu, halka bir şeyin yansımadığını da söyledi. 

Diyarbakır mitinginde AK Partililer de vardı

Cumhurbaşkanı adayı İnce kendisinin 81 milyonun Cumhurbaşkanı olacağını, kimseyi ayrırt etmeden, barıştırmak için, barış içinde aynı çatı altında olmak için çalıştığını söyledi. Herkesi kucaklayacaklarını söyleyen İnce, "Dün Diyarbakır'da miting düzenledik. Diyarbakır'daydım, Sayın Erdoğan diyormuş ki, 'Muharrem İnce'nin mitinginde HDP'li varmış' Sayın Erdoğan, benim mitingimde AK Partililer vatandaşlarımda vardı. Biz kimseyi ayırmıyoruz. Kimseyi dışlamıyoruz. Edirne'de ne konuştuysam, Diyarbakır'da aynısını konuşuyorum. Bu ülkeyi ekonomik olarak büyüteceğim. Büyümeyi eşit olarak böleceğim. Herkesi kucaklayacağım" dedi.

Yargıçlar beni görünce ayağa kalkmayacak

İnce, Kayseri mitinginde, dünyanın büyük bir değişim içinde olduğunu söyledi. Sürücüsüz araçların olacağını, internet gözülüklerin çıkacağını, herkesin gen haritasının olacağını ve uzay turizminin olacağını söyledi. Kendisi hakkında bir danıştay üyesinin attığı tweet hakkında İnce şöyle devam etti: "Söz veriyorum Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanı olduğumda, savcı ve hakimler benim rakiplerime laf söyletmeyeceğim. Onlar yalnızca işini yapacaklar. Benim karşımda yargıçlar ayağa kalkmayacaklar, gerekirse yargıçlar beni de yargılayacaklar. Türkiye'yi tam bir hukuk devleti yapacağım. Hukuka önce benim insanım, sonra da dünya inanacak."

Ben vatandaşların parasıyla miting yapıyorum

Kayseri mitinginde "Yakıtımız bitmesin" diyen İnce şunları söyledi: "Miting bittikten sonra bankaya uğrayın, 5-10 fark etmez, sonra bu hesabı açıklayacağım. Ben bu mitingleri gönülden kopan vatandaşların parasıyla yapmaya çalışıyorum. Sayın Erdoğan hiçbir şeyi yerli değil. Sarayın bahçesine bile hurma ağacı dikmiş, her şeyi var organik tarım var. Sizler GDO'lu yerken onlarda organiz yiyecek yiyorlar."

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin oyunu açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Star TV'de canlı yayına katıldı önemli açıklamalarda bulundu. Canlı yayında sorularını yanıtlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin oy oranıyla ilgili "Muharrem İnce'nin oy oranı  CHP'den fazla olur mu?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Tabii ki fazla olmasını isteriz. Çünkü 81 milyonun Cumhurbaşkanı olacak. Bu konuda özel bir çalışmamız, anket yaptırmadık. Kamuoyuna yansıyan anketlerden gördüğümüz kadarı ile yüzde 30'u geçtiği ortaya çıkıyor. Yüzde 32'lere doğru gidiyor. İnanıyorum ki daha da yukarı çıkacak. Kamuoyun anketlerine göre Sayın Erdoğan  aşağıya doğru inerken, Sayın İnce yukarı çıkıyor" diye konuştu.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık