Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

5 isimle yollar ayrıldı, 13 isimle devam

5 isimle yollar ayrıldı, 13 isimle devam

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 18 MYK üye sayısını 19'a yükseltti ve Oğuz Kaan Salıcı Genel Başkan Yardımcısı olurken, Akif Hamzaçebi ise, Genel Sekreterlik görevine devam edeceği duyuruldu. Ayrıca, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Parti Sözcülüsü olurken, Tuncay Özkan’da Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapacak, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na devam edecek.

Diğer görevlendirmeler ise şu şekilde;

Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca, üç yeni gelen başkan yardımcılığını ise kadın, tarım ve gençlik alanlarında kurarken, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ile İşveren Sendikaları ve Kuruluşlarını da birleştirdiğini açıkladı.

Yeni MYK’da eski MYK’dan 13 isimle devam edilirken, 5 isim ise yer almadı


CHP’nin eski MYK’sından yeni MYK’da Torun, Hamzaçebi, Adıgüzel, Açıkel, Karaca, Özkan, Öztrak, Erkek, Erdoğdu, Çeviköz, Ağbaba, İlgezdi ve Karabıyık olmak üzere 13 isim ile devam edilme kararı alındı.

Haluk Koç, Öztürk Yılmaz, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl ve  Çetin Osman Budak yeni MYK’da yolların ayrıldığı 5 isim oldu.

Öte yandan, Gökçe Gökçen, Yıldırım Kaya, Bülent Kuşoğlu, Yunus Emre, Oğuz Kaan Salıcı ve Orhan Sarıbal ise, MYK’ya gelen 6 yeni isim oldu.

Kılıçdaroğlu, Dolar’ın yükselmesine tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dövizdeki ani artıştan dolayı, hükümete tepkisini dile getirdi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, Türki Lirası’nın Dolar karşısında mum gibi erimesinde kötü yönetimin sonucu olduğunu ifade ederek, borcun borçla bile kapanmayacağı bir noktaya getirdiklerini, borcun faizinin ödenebilmesi için bile borçlanmak zorunda kaldıklarını yazdı.

 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık