Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

20 bin öğretmen alımı yapılacak

20 bin öğretmen alımı yapılacak

Atama bekleyen öğretmenlere müjdeli haber Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan geldi. Bakan Selçuk, 20 bin öğretmen atamasına ek olarak 20 bin atama daha yapılacağını açıkladı. Şu an sözlü sınavları devam eden başvuruların tercihleri için kısa süre kaldı. Yeni yapılacak 20 bin öğretmen alımı için ise takvim henüz belli olmadı. İşte 2020 sözleşmeli öğretmen atama takvimi ve detaylı açıklamalar....

Sözlü sınavlar bugün bitiyor

 

Sözlü sınavlar 22 Şubat tarihinde tamamlanacak. Sınav sonuçları ise 25 Şubat 2020 tarihinde meb.gov.tr adresinden ilan edilecek. Öğretmen atamalarında tercih dönemi ise 9-13 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak. Atama sonuçları 18 Mart'ta açıklanacak.

20 bin öğretmen ataması daha yapılacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 20 bin ek öğretmen ataması yapacaklarını hatırlatarak, “Her zaman ve her koşulda eğitim ailemizin taleplerine öncelik veren ve güçlü desteğiyle her daim yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a 20 bin ek öğretmen ataması müjdesi için şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık