Yollar ayrılıyor

Bir süredir durumu belirsiz olan Gökhan Töre ile Beşiktaş'ın yolları yarılıyor.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ta bir dönemin sonuna gelindi. Devre arası kampına dahil edilmeyen, TFF'ye verilen listede bulunan Gökhan Töre'nin siyah-beyazlı kulüpten ayrılacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı kulüpte çalışmalarına PAF takımı ile devam eden Gökhan Töre'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı ileri sürülüyor.

Gökhan Töre'nin, Ocak ayında Beşiktaş'tan ayrılacağı gündeme gelmişti ancak, son anda takımda kalarak PAF takımı ile antrenman yapmanın, Töre'de psikolojik olarak infiale yol açtığı öğrenildi.

Durumu kesinlik kazandı

Medyada yer alan iddialara göre, siyah-beyazlı yönetimin affetme teklifine yanıt olarak Şenol Güneş'in PAF takımında devam etmesini söylediği yönündeki iddiaların Gökhan Tören'nin derinden etkilenmesine neden olduğu söyleniyor.

Çalışmalarına siyah-beyazlı kulüpte hızla devam ederek, kendisini hazır tutan Gökhan Töre'nin, sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağı ve kariyerine yurtdışında devam edeceği ileri sürülüyor.

Devre arasındaki transfer döneminde, İtalyan kulübü ile görüşen fakat ücret konusunda anlaşma sağlayamadıklarını dile getiren Töre'nin menajeri Ali Pektaş, futbolcunun sezon sonunda bonservisini eline aldıktan sonra Serie A veya La L,ga takımlarından birini tercih edeceğini ifade ettiği söyleniyor.