Yollar ayrılabilir

Beşiktaş yönetimi, takımla bağlarını mental açıdan tamamen koparan Adem Ljajic konusunda kararını verdi. Sırp yıldızın menajeriyle görüşen Ahmet Nur Çebi yönetimi, “Ljajic’e devre arası için kulüp bul”dedi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Yönetimi'nin, Adem Ljajic'in ipini çekmeye hazırlandığı iddia edildi. Fotomaç'taki habere göre, bu sezon 5 resmi maçta 185 dakika süre alırken son 3 karşılaşmada ise kadroda olmasına rağmen teknik direktör Yalçın tarafından tercih edilmeyen Sırp yıldızla yollar devre arası ayrılabilir.

SERGEN YALÇIN DA İSTEMİYOR Takvim'de yer alan habere göre; alkol sorunu olduğu öne sürülen Ljajic'in Yalçın tarafından da istenmemesinin ardından yönetimin Sırp starın menajerini çağırarak, "Ljajic'e kulüp bul" dediği ortaya çıktı.

YILDA 2.2 MİLYON EURO ALIYOR Beşiktaş'ın 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı star oyuncu yılda 2.2 milyon Euro alırken aynı zamanda takımın en çok kazanan isimlerinden biri durumunda.

İTALYAN KULÜPLERİ İSTEMİŞTİ Performansından memnun olunmayan yıldız oyuncuyu daha önce İtalyan kulüpleri istemiş ancak Beşiktaş Yönetimi rakamları yetersiz bulup bu oyuncunun gitmesine izin vermemişti.