Yeni sezonda sanat rüzgarı başlıyor!

Zorlu PSM’nin yeni sezonu dopdolu programı ve birbirinden harika etkinlikleri ile sanatseverleri buluşturmaya hazırlanıyor. İşte Zorlu PSM’nin Eylül ayı programı…

Beşiktaş Medya Grup

Sanatseverlerin ilgi ile takip edeceği Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin 6. Sezonu Eylül ayında başlıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Alice Merton’dan, efsanevi Ghost filminin müzikaline, metal müziğin sevilen gruplarından Empyrium’a, bas gitarın efsanesi Victor Wooten’dan müziğin dehası olan Imogen Heap’e kadar farklı isme ev sahipliği yapacak olan Zorlu PSM, programda yer alacak diğer isimleri de çok yakında açıklayacağını duyurdu.

Farklı müzik tarzlarını aynı çatı altında toplayan MIX Festivali 16-17 Kasım tarihlerinde, Sonar İstanbul 8-9 Mart 2019 tarihlerinde müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak.

Alice Merton Zorlu PSM Studio’da!

Dünya genelinde büyük hayran kitlesine sahip genç yetenek Alice Merton, 6 Eylül’de Zorlu PSM’de Türkiye’deki ilk konserini verecek.

Metal müzikseverler Empyrium ile büyülenecek!

Alman senfonik, folk ve doom metal müzik grubu olan Empyrium, 1994 yılından beri metal müziğin en özgün grupları arasında yer alıyor. 7-8 Eylül tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak olan grup, metal müzik aşıklarına unutulmaz bir konser yaşatacak.

Damien Jurado , ilk defa Türkiye’de!

Müzik kariyerine 17 albüm sığdırmış olan urban folk ve indie rock yıldızı Damien Jurado, 11 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde Türkiye’deki ilk konserinde sevenleri ile buluşacak.

Mercedes-Benz Fashion Week kapanış partisinde DJ Jax Jones rüzgarı

Dünyaca ünlü DJ Jax Jones , Sonbahar Mercedes-Benz Fashion Week’in kapanış partisi kapsamında 14 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Elektronik müzik listelerini alt üst eden Erlend Øye & La Comitiva İstanbul’da!

Müzik kariyerine sayısız albüm ve iş ortaklığı sığdıran, unutulmaz işlere imzasını atan Norveçli söz ve beste yazarı Erlend Øye, 19 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nin konuğu olacak.

Avusturyalı ikiliden unutulmaz bir performans

Pop, hip-hop ve drum & bass parçalara trip-hop/downtempo remixler yapan Peter Kruder ve Richard Dorfmeister, dünya çapında ünlendi. Ortak projeleri olan Kruder & Dorfmeister, 21-22 Eylül’de Zorlu PSM Studio’da müzikseverler için unutulmaz bir performansa imza atacak.

Modern mistik müzik büyüsü Zorlu PSM’de

İran asıllı şarkıcı Azam Ali ve multi-enstrümantalist Loga Romin Torkian’ın ortak projesi olan Niyaz, 27 Eylül’de “The Fourth Light Project” ile Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverleri büyüleyecek.

Techno müziğin altın ismi Matrixxman Zorlu PSM’de

Techno müziğin başarılı isimlerinden Matrixxman, Jeton Records iş birliği ile 29 Eylül’de Zorlu PSM Studio’ya konuk olacak.