Yanlışlarımızı telafi etmeliyiz

Süper Lig’in ilk haftasında karşılaştığı Sivasspor’a 3-0 yenilen Beşiktaş’ta maçın ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Ricardo Quaresma açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Medya Grup

2019-2020 sezonunda Süper Lig’e Sivasspor’a 3-0 yenilerek başlangıç yapan Kara Kartal’da, maçın ardından değerlendirmelerde bulunuldu. Önemli açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, “Yanlışlarımızı telafi etmeliyiz” dedi. Beşiktaş Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın açıklamaları şu şekilde:

“Sıcak temas yapan bir takıma karşı oynadık. İkinci gole kadar ivmelenme yaşadık. Oyun disiplininden çabuk kopan, basit top kayıpları yapan bir takım görüntüsü verdik. Oyunu inceleyeceğiz. Oyuncular da kendini inceleyecek. Hızlıca tespitler yaparak yanlışlarımızı telafi etmeliyiz.”

Hatalarımıza bakmalıyız

Maçın ardından konuşan Ricardo Quaresma’da şu ifadelere yer verdi: “Bütün hafta çalıştıklarımızın hiçbirini sahaya yansıtamadık. Nerede hata yaptığımıza bakmamız lazım. Antrenmanlarda düzeltebilirsek maçlarda da düzeltebiliriz. Büyük bir hocamız var. Mağlubiyette oyuncuların payı büyük.”