Yağmura rağmen çalışmaya devam!

Dün İstanbul’da yoğun yağışlı bir hava olmasına rağmen Kara Kartal, , BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Siyah-beyazlı futbolcular yağmur yağmasına rağmen, Süper Lig’in 7’nci haftasında Kayserispor…

Beşiktaş Medya Grup

Spor Toto Süper Lig’in 7’nci haftasında Beşiktaş, Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına sağanak yağmurun altında, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde dün yaptığı antrenman ile devam etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde, 1 buçuk saat kondisyon ve taktik çalışan siyah-beyazlı futbolcular, antrenmana takım halinde sahada yaptıkları ısınma ve istasyon koşuları ile streching çalışarak başladı.

Kondisyon ve kuvvet çalışması yaptıktan sonra, dar alanda oyun ve pas çalışmaları yapan futbolcular, yarım sahada çift kale maç yaptı. Son olarak şut çalışarak antrenmanı tamamlayan Kartallar, bugün saat 17:00’da yapacakları antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

İyi ki doğdun Quaresma

Dün, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenmandan önce, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma’nın doğum günü kutlandı. Quaresma’nın doğum günü için özel hazırlanan pasta kesildikten sonra, Pepe ve Quaresma pastanın ilk dilimi birbirlerine ikram ettiler. Ardından Teknik Direktör Şenol Güneş, takım arkadaşları ve teknik ekip, Quaresma’nın doğum gününü kutlayarak, yeni yaşında mutluluklar diledi.

Öte yandan, bir dönem formasını giydiği Barcelona, Quaresma’nın doğum gününü unutmadı ve resmi Twitter hesabında 36 yaşına giren Q7’nin attığı gollerin yer aldığı bir videoyu paylaşarak, Quaresma’nın doğum gününü kutladı.