Vodafone Park’ta Shakira rüzgarı!

Dünyaca ünlü yıldız Shakira, en son albümü “El Dorado “nun dünya turnesi kapsamında, dün akşam Vodafone Park’ta verdiği konserde İstanbul’u salladı. Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği Shakira’nın Vodafone Park’taki konserinde…

Beşiktaş Medya Grup

Latin pop müziğin dünyadaki en önemli isimlerinden olan Shakira, dün akşam Vodafone Park’ta verdiği konserde unutulmaz anlar yaşattı. Kolombiyalı şarkıcı, dansçı, söz yazarı ve oyuncu olan Shakira’nın 11 yıl aradan sonra İstanbul’da verdiği ikinci konserine büyük ilgi oldu. Shakira’nın hayranları, konser başlamadan saatler önce Vodafone Park’ın önüne gelerek kuyrukta bekledi. Ayrıca konsere, pek çok ünlü isimde katıldı.

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin düzenlediği organizasyonda konser veren Shakira, sahneye çıktığında kendisini izlemeye gelenleri “Merhaba Türkiye” diyerek Türkçe selamladı. İki saate yakın sahnede kalan yıldız, konser sırasında burada ağırlandığı için teşekkür ederek, İstanbul’a uzun zamandan sonra tekrar geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek,  “Bu akşam sizin sayenizde buradayım “ dedi.

Son albümündeki şarkılarının yanı sıra, eski albümlerinden de sevilen şarkıları seslendiren yıldız, konserin sonunda seyircilere veda ederken, yeniden Türkiye’de konser vermek istediğini belirtti.

Başkan Orman’dan konser paylaşımı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Shakira’nın konseri ile ilgili Instagram hesabından paylaşımlarda bulundu.

Shakira’dan konser paylaşımları

Dünyaca ünlü yıldız Shakira, Vodafone Park’ta verdiği konserin büyüsünü, konserden sonra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla dile getirdi. Hissettiği coşkuyu paylaşan sanatçı, Vodafone Park’ın büyülü atmosferini etkisini unutamayacak gibi…

Shakira konsere böyle geldi

Vodafone Park’taki konserine gitmek için Tarabya’da kaldığı otelinden çocukları Sasha ve Milan ile birlikte çıkan Shakira, Türk bayraklı tekne ile boğazdan Beşiktaş’a doğru ilerledi.

Shakira için yollar kapatıldı

Shakira’nın 21:00’da Vodafone Park’taki konseri için pek çok yolun kapatıldığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından duyuruldu.

Vodafone Park milli bir servet

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, konserden önceki gün yaptığı basın toplantısındaki konuşmasında Shakira hakkında konuştu. Öncelikle BKM’nin teklif ettiği bu organizasyondan çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Orman, bu stadın çok uzun zaman boyunca kullanılmasını amaçlayarak yaptıklarını söyledi. Vodafone Park’ın milli bir servet olduğunu ve insanların kullanmasını istediklerini dile getiren Fikret Orman, “ Bu konserin vesilesi ile seneye daha çok konser gerçekleştirmeyi isteriz. Gençlerimizinde eğlenerek güzel vakit geçirebilecekleri etkinliklerin yapılması ülkemiz açısından da çok önemli” ifadelerini kullandı.

Shakira’yı Beşiktaşlı yapacağız

Shakira’nın onlardan hiçbir talepte bulunmadığını söyleyen Fikret Orman, kendilerinin Shakira’dan isteklerinin olduğunu söyleyerek, öncelikle Shakira’yı Beşiktaşlı yapacağız dedi ve ikinci olarak eşi Gerard Piqué’nin çok önemli bir futbolcu olduğunu belirten Orman, “ Bakarsınız Beşiktaş’a transfer ederiz” dedi.

Ünlüler akın etti

Shakira’nın Vodafone Park’ta verdiği konserine sanat camiasında da katılan isimler arasında Beren Saat, Kenan Doğulu, Yonca Evcimik, Suzan Kardeş, Nilgün Belgün, Ezgi Mola, Ali Sunal, Deniz Akkaya, Emre Karayel yer aldı.