Valerien Ismael'den Atiba'ya veto! Beşiktaş yönetimi devrede

Beşiktaş'ta uzun yıllardır forma giyen ve siyah-beyazlı takımın sembol isimlerinden biri haline gelen Atiba Hutchinson'ın geleceği belirsizliğini korurken yönetimden flaş bir hamle geldi.

Beşiktaş Medya Grup

Süper Lig'de bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Fotomaç'tan edinilen bilgilere göre; Kara Kartal, yeni hocası Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirme çalışmaları yapacak.

Bu arada takımdan ayrılacak isimler de yavaş yavaş netleşiyor.

Kiralık olarak forma giyen Belçikalı forvet Michy Batshuayi ile takım kaptanı Oğuzhan Özyakup takıma veda etmişti. Brezilyalı yıldız Alex Teixeira da menajerinin kulüp aradığını açıklamıştı.

Siyah-beyazlı takımın yollarını ayıracağı Atiba Hutchinson'ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Valerien Ismael'in veto ettiği Kanadalı futbolcu, bir sezon daha oynayıp bırakmak istiyor. Siyah-beyazlı yönetim de tecrübeli oyuncunun kalmasından yana...

Ancak Fransız teknik adamın tavrı durumu zora sokuyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Atiba için Ismael'le bir sezon daha kalması için konuşacağı belirtildi.