Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri sahiplerini buldu

Yıldız İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 18.’si gerçekleştirilen, “Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri” olarak anılan Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu.

Beşiktaş Medya Grup

Yıldız İşletme Kulübü tarafından 9 Ocak 2020’de düzenlenen ve bu yıl 18.’si gerçekleştirilen, “Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri” olarak anılan Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’ne 500 Yıldızlı öğrenci ve birçok davetli katıldı. Yılın Yıldızları, 35.000 Yıldızlı öğrencinin oylarıyla seçilen ünlü isimleri Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde ağırladı.

2019’un Yıldızları ışıklarıyla Davutpaşa'yı aydınlattı!

Altınyıldız Classics sponsorluğunda bu yıl 18. kez düzenlenen geceye birbirinden ünlü isimler yağdı. Geceye Kıvanç Tatlıtuğ, Acun Ilıcalı, Serenay Sarıkaya, İbrahim Selim, Beren Saat, Oya Eczacıbaşı, Mesut Süre gibi birçok ünlü isim katıldı. Muhteşem dans performansıyla Dans Fabrika geceye renk kattı. Gecenin sunuculuğunu yapan Bülent Parlak, Yıldız İşletme Kulübü’nün amatör ruhla profesyonel işler başardığının altını çizdi.

Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni, Yıldız İşletme Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Doğukan Tekman’ın konuşmasıyla başladı. Konuşmasında İşletme Kulübü ailesi olarak iş ve kariyer alanında yaptıkları etkinliklerin yanı sıra Yılın Yıldızları ödül töreninin bu yıl 18.sini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek katılımcılara ve Yıldız İşletme Kulübü ailesine teşekkürlerini sundu.

Ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, tüm davetlileri ve basın mensubunu selamlayarak konuşmasına başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi’nin 108 yıllık bir çınar olduğu ve şu ana kadar 130.000 mezun verdiğinin altını çizerek çalışmalara özveri ve azimle devam edildiğinden, şu anda da hayata geçirilmekte olan proje ve faaliyetler olduğundan bahsetti. Konuşmasına Yıldız İşletme Kulübü’ne tebriklerini sunarak devam eden Şahin, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin bir teknik üniversite olmasına rağmen sosyal alanda da çok gelişmiş olduğunu belirtip ülkeyi geliştirecek yıldızlar yetiştirmeye devam edeceğini söyleyerek konuşmasını noktaladı.

Rektörlük Özel Ödülleri AR-GE ve İnavosyon alanında Neutec'in, Bilim alanında Prof. Dr. Çetin Kaya Koç'un ve Mezun ve Üniversite İlişkileri alanında Tahsin Öztiryaki'nin oldu. Rektörlük Özel Ödülü ise Sayın Ali Coşkun'a verildi.

2019’un En Beğenilen İş Kadını seçilen Oya Eczacıbaşı, iki yıl üst üste aldığı bu ödül için çok teşekkür ederek ödülü İstanbul Modern Müzesi adına aldığını belirtti. İstanbul Modern’in 2004 yılında açılan ilk modern sanat müzesi olduğunu söyleyen Eczacıbaşı, amaçlarının Türkiye’deki müze algısını değiştirmek ve müzeleri bir kültür merkezi haline getirmek olduğunu söyleyerek bu güzel ve özel ödül için çok mutlu olduğunu belirtti.

2019’un En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu ödülünü alan Kıvanç Tatlıtuğ, salonda muhteşem bir enerji olduğunu belirterek konuşmasına başladı. Bu ödülün Yıldız İşletme Kulübü’nden aldığı ilk ödül olmadığını söyleyen Tatlıtuğ, geçen sene çekimleri nedeniyle törene katılamadığını, bu sene burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. “Hepinize çok teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

2019 yılının En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu seçilen Serenay Sarıkaya, “Bu gece benim için de burada olmak çok heyecan verici.” diyerek sözlerine başladı. “Hayatımda aldığım ilk tiyatro ödülüm. Bana bu ödülü layık gören, emeğimi ve çabamı görüp takdir eden herkese çok teşekkür ediyorum.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

2019 yılı Onur Ödülü’nün sahibi Beren Saat bu ödülü 2019 yılının son günlerine denk gelen “Atiye” sayesinde aldığını tahmin ettiğini söyledi. Bu coğrafyada geçen bir kadın hikayesinde rol almaktan mutlu olduğunu belirten Saat, gelen pozitif tepkilerin de kendisini olumlu yönde etkilediğini söyledi. “2019 benim için çok çalışarak geçti. Bu ödülü İstanbul Üniversitesi’nin verdiği onur mücadelesi adına alıyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

2019’un En Beğenilen Televizyon Kanalı TV8 oldu. Ödülü almak için Dominik’ten gelen Acun Ilıcalı, “Benim için gerçekten çok önemli bir ödül, kanalımın ödül alması benim için çok mutlu ediyor.” diyerek söze başladı. “Yıldız Teknik Üniversitesi’nin yeri bende ayrı. TV8’in öğrenciler tarafından takdir edilmesi benim için çok önemli. Benim hayalimde bir televizyon kanalı sahibi olmak yoktu, muhabirdim fakat işlerim yolunda gitti. İnsanların yaptığım işi takdir etmesi benim için önemli.” diyerek alkışlarla sahneden ayrıldı.

2019 Yılının En Beğenilen Tiyatro Oyunu ödülünün sahibi Alice Müzikali oldu. Müzikal ekibi adına ödülü almak için geceye İbrahim Selim, Serenay Sarıkaya ve çocuk oyuncu Ecrin Çoban katıldı. Ekibin geri kalan kısmının geceye katılmak istediğini fakat yoğunlukları sebebiyle katılamadıklarını belirten Selim, 35.000 Yıldızlı öğrenci gibi kalabalık bir kitleden ödül almanın ne kadar değerli olduğundan söz etti. Ardından “Böyle bir kitle tarafından yılın en beğenileni olmak oldukça gurur verici, her birinize ekibimiz adına tek tek teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi ve alkışlarla sahneden ayrıldılar.

18. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları’nın bu yılki sürprizlerinden biri de Dans Fabrika’nın dans şovuydu. Güzel bir şova imza atan Dans Fabrika, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

2019 Yılının En Beğenilen Sporcusu seçilen İrem Yaman, bu ödülün çalışmalarında, mücadelesinde ve başarılarındaki en büyük motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

2019’un En Beğenilen Haber Spikeri ödülünü kazanan Ece Üner, “Adaletsizliği değiştiremiyoruz, değiştirebildiğimiz tek şey ona karşı duruşumuz.” diyerek ertesi gün içinin rahat etmesi gerektiğini düşünerek haber sunduğunu belirtti ve üniversitelerde bilimin önemine vurgu yaptı.

2019 yılının En Beğenilen DJ ödülünün sahibi Deeperise, 35.000 öğrenci tarafından bu ödüle layık görülmenin gurur verici olduğunu söyleyerek amaçlarının her zaman daha iyi müzik yapmak olduğunu belirtti.

2019 yılının En Beğenilen Erkek Şarkıcısı ödülünün sahibi Emir Can İğrek oldu. Herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan İğrek, bir Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olarak bu okulda birçok anısının olduğunu ama en güzel anısının da okulundan bu ödülü almak olduğunu sözlerine ekledi. Son olarak İğrek, bağımsız ve kendi müziğini üreten bir şarkıcı olarak tüm takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Gecenin sonunda Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nin sunuculuğunu yapan ve gece boyu sempatik tavırlarıyla katılımcıların keyifli vakit geçirmesini sağlayan Bülent Parlak’a plaket takdim edildi.

İŞTE 2019’UN YILDIZLARI:

2019 Yılında En Beğenilen Dergi: Bilim ve Teknik

2019 Yılında En Beğenilen DJ: Deeperise

2019 Yılında En Beğenilen Kitap: On Dokuz Dakika Otuz Sekiz Saniye-Elif Şafak

2019 Yılında En Beğenilen İş Kadını: Oya ECZACIBAŞI

2019 Yılında En Beğenilen İş Adamı: Ahmet Nazif ZORLU

2019 Yılında En Beğenilen Erkek Şarkıcı: Emir Can İĞREK

2019 Yılında En Beğenilen Kadın Şarkıcı: Nil KARAİBRAHİMGİL

2019 Yılında En Beğenilen Müzik Grubu: Adamlar

2019 Yılında En Beğenilen Ekonomist: Emin ÇAPA

2019 Yılında En Beğenilen Erkek Tiyatro Oyuncusu: Haluk BİLGİNER

2019 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu: Serenay SARIKAYA

2019 Yılında En Beğenilen Tiyatro Oyunu: Alice

2019 Yılında En Beğenilen Sinema Filmi: 7. Koğuştaki Mucize

2019 Yılında En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu: Ali ATAY

2019 Yılında En Beğenilen Kadın Sinema Oyuncusu: Ezgi MOLA

2019 Yılında En Beğenilen Dizi: Mucize Doktor

2019 Yılında En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu: Kıvanç TATLITUĞ

2019 Yılında En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu: Özge ÖZPİRİNÇC

2019 Yılında En Beğenilen Show Programı: Çok Güzel Hareketler 2

2019 Yılında En Beğenilen Spor Programı: Yüzde 100 Futbol

2019 Yılında En Beğenilen Haber Spikeri: Ece Üner

2019 Yılında En Beğenilen Sporcu: İrem YAMAN

2019 Yılında En Beğenilen Kültür Sanat Programı: Dünya Avucunuzda

2019 Yılında En Beğenilen TV Kanalı: TV8

2019 Yılında En Beğenilen Şirket: Koç Holding

2019 Yılında En Beğenilen Reklam Filmi: Turkish Airlines-Babalar Günü

2019 Yılında En Beğenilen Gazete: Hürriyet

2019 Yılında En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi: Çorbada Tuzun Olsun

2019 Yılında En Beğenilen Sosyal Toplum Örgütü: Ahbap

2019 Yılında En Beğenilen Radyo Programı: Mesut SÜRE ile Rabarba

2019 Yılında En Beğenilen Şarkı: Ela-Reynmen

2019 Yılında En Beğenilen Dizi Film Müziği: Canbay&Wolker-Şampiyon

2019 Yılında En Beğenilen Dijital İçerik Üreticisi: Post42

2019 Yılı Onur Ödülü: Beren Saat