Türkçe öğreneceğim

Beşiktaş’ın yeni transferi Nicolas Isimat-Mirin, Antalya kampında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ta olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Nicolas Isimat-Mirin, birkaç sezondur siyah-beyazlı kulübün kendisine ilgi gösterdiğini ve…

Beşiktaş Medya Grup

İlk antrenmana çıktıktan sonra, Antalya kampında düzenlenen basın toplantısında transferi hakkında konuşan Nicolas Isimat-Mirin,  takımın kaliteli oyunculardan oluştuğunu söyleyerek, takıma katkı sağlayacağına inandığını ifade etti ve “Başkanımız Fikret Orman’a, İkinci Başkanımız Serdal Adalı’ya ve Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Bu kulübü en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım.” dedi.

Zaferler kazanarak, çok güzel kutlamalar yaşayacağız

Beşiktaş’ta büyük zaferler elde edeceğini ve daha güzel kutlamalar yaşayacaklarına inanan Mirin, “Gayet sıcak bir şekilde karşılandım. İnanıyorum ki arkadaşlarımla iyi bir iletişim içinde olup başarılar elde edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Pepe’ye hayranım

Pepe’nin hayranlık duyduğu bir oyuncu olduğunu dile getiren Nicolas Isimat-Mirin, siyah-beyazlı kulübün ve taraftarların beklentisine karşılık vermek için elinden geleni yapacağını belirtti.

Ayrıca, agresif bir oyun yapısı olduğunu da dile getiren Nicolas Isimat-Mirin, Hakemler Hollanda’da temasa izin vermiyorlardı. Burada temasa dayalı oyuna biraz tolerans var. Oyunumu Türkiye’deki futbola adapte etmeye çalışacağım. En kısa zamanda Türkçe dersleri almaya başlayacağım” şeklinde konuştu.