Tur atlayan taraf olmak istiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün antrenmandan önce düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tur atlayan taraf olmak istediklerini dile getiren Güneş, oyuncularından en iyi şekilde verim almaya çalışacağını söyledi.

Beşiktaş Medya Grup

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Bu akşam Vodafone Park’ta Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşılaşacak olan Beşiktaş, dün yaptığı antrenman ile maç hazırlıklarını tamamladı. Antrenmandan önce düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, maç değerlendirmesinde bulunarak, yeni transfer Loris Karius ve diğer siyah-beyazlı futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu.

Vida, Tolga ve Lens’in durumu bugün netlik kazanacak

Gruplara kalabilmek için bugünkü maçın son olduğunu belirten Şenol Güneş, buraya kadar bir çok maç yaptıklarını ve 30 Ağustos akşamı oynayacakları maçta da,  hücum yönünden iyi bir takıma karşı oynayacaklarını dile getirerek, “Dikkatli bir şekilde, sabırla ve koşarak tempoyu düşürmeden oynamalıyız” dedi. Tur atlayan taraf olmak istediklerini ifade eden Güneş, Lens, Tolga ve Vida’nın durumlarının da bugün netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Oynanan ilk maçtan ders aldıklarını dile getiren Şenol Güneş, Antalyaspor maçından örnek vererek, oyundaki dikkatsizliklerinin onları zarara uğrattığını ve yedikleri gollerin de onlara yakışmadığını söyledi. Bu sorunun zamanla ortadan kalkacağını söyleyen Güneş, futbolculardan en iyi şekilde verim almak için çalışacağını ifade etti.

Karius çok iyi bir kaleci

Beşiktaş’a Liverpool’dan transfer olan yeni kaleci Loris Karius hakkında da konuşan Şenol Güneş, çok iyi bir kaleci olduğunu söyledi. Ekonomik sebeplerden dolayı Fabricio Ramirez’in satıldığını vurgulayan Güneş, yeni transfer olan Karius’u antrenmanda izlediğini ve çok iyi bir kaleci olduğunu, daha da iyi olmasını umduğunu ifade etti. Tüm futbolcuların siyah-beyazlı kulüpte gelişebilmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını da dile getirdi.

Oyuncular kaliteli ama performansları düşük

Siyah-beyazlı futbolcuların genel olarak değerlendirmesini yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, orta sahadaki oyuncuların kaliteli olduğunu ancak, beklentilern altında olduklarını ifade ederek, bu oyuncular varken transfere gerek olmadığını fakat, performanslarının düşük olduğunu söyledi.

Tüm gücümüzle turu geçmek için mücadele edeceğiz

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Enzo Roco, antrenmandan önce düzenlenen basın toplantısına Şenol Güneş ile birlikte katılarak, açıklamalarda bulundu. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşılaşacakları Partizan maçı hakkında yorumlarda bulunan Enzo Roco, her iki takımında gruplara kalmak istediğini, Partizan’ın İstanbul’a gol atmak amacıyla geleceğini ve maçın zor olacağını söyleyerek, “Tüm gücümüzle turu atlamak için mücadele edeceğiz” dedi.