Taraftarımızla her şey mümkün

Beşiktaş-Ankaragücü maçındaki performansı ile maçın en iyilerinden biri olan Loris Karius, “Taraftarımızla her şey mümkün” dedi.

Beşiktaş Medya Grup

Son birkaç maçta gösterdiği performans ile herkesi kendine hayran bırakan Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, dün akşam Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Ankaragücü maçında da kalitesini ortaya koydu. Kaleyi tüm gücüyle savunan Karius, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ayrıca sosyal medya hesabından da galibiyet sevincini paylaştı.

Şampiyonluk için şamsımız var

İlk yarıda yeteri kadar iyi olmadıklarını söyleyen Beşiktaş'ın yıldız kalecisi Loris Karius, devre arasında konuştuklarını ve ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını dile getirdi. Sezonun bu durumunda kazanmaları gerektiğini ve kazandıklarını söyleyerek, “Şampiyonluk için şansımız var. Önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş taraftarı ile her şey mümkün

Maçın ardından galibiyet sevincini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da kutlayan Loris Karius, Twitter'da maçta çekilmiş bir fotoğrafı ile “Taraftarımızla her şey mümkün. Bir sonraki oyuna geç!” ifadelerine yer verdi.

Loris Karius'un bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Tüm taraftarlar Karius'u performansından dolayı tebrik etti.