Taraftar Demba Ba'yı istiyor

Beşiktaş taraftarı Demba Ba'yı istiyor. İspanyol golcü Negredo ve Vagner Love'den istediği verimi alamayan Beşiktaş yönetimi de Demba Ba'yı gündeme aldı.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş’ta Demba Ba sesleri yükselmeye başladı. Siyah beyazlı ekipte devre arasında Cenk Tosun’u Everton’a gidişinden sonra gol yollarında sorun yaşamaya başladı. İspanyol golcü Alvaro Negredo’nun yanına devre arasında Alanyaspor’dan Vagner Love’ı transfer ederek gol sorununu çözmek isteyen Kara Kartal bu iki futbolcudan istediği verim alamadı. Bu iki futbolcudan gol yollarındaki sıkıntısını önümüzdeki sezon yaşamak istemeyen yönetim şimdiden kolları sıvadı.

Şenol Güneş istemişti

Özellikle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Senegalli golcü Demba Ba’yı istemesine rağmen, yönetimin sakatlıktan çıkan bu futbolcuya sıcak bakmayarak Vagner Love’de karar kıldı.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor

Demba Ba’nın transfer edilmemesinin nedeni ise sakatlıktan yeni çıkmış ve soru işaretlerin çok olması göz önünde bulunduran yönetim vazgeçti. Bunun üzerine Senegalli futbolcu da sezon sonuna kadar Göztepe ile anlaştı.

Negredo ve Vagner Love gidiyor

Beşiktaş yönetimi, gol yollarında sıkıntılı günler yaşayan ve beklenenleri veremeyen, Vagner Love ve Alvaro Negredo ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu ayrılık kararı ortaya atılmasıyla Kara Kartal’ın eski golcüsü Demba Ba’nın isminin ortaya çıkması ve konuşulmaya başlandı bile. 

Beşiktaş'a gel Demba Ba

Demba Ba’ya, Göztepe yönetimin sözleşmesini uzatma isteğine olumsuz cevap vermesi üzerine, Beşiktaşlı taraftarlar ise şimdiden sosyal medya üzerinden “Beşiktaş gel Demba Ba” mesajları atmaya başladılar bile. Beşiktaş yöneticilerin sezonun bitmesini beklendiği, Senegalli golcü ile masaya oturarak 1+1 yıllık sözleşme sunacağı, Larin’i de takımda tutarak üçüncü bir forveti kiralama yoluyla transfer edileceği dile getirildi.

Bu arada adına taraftarlarca şarkıları ve besteler yapılan Senegalli golcü Demba Ba, Beşiktaş formasıyla çıktığı 46 maçta 28 gol atmayı başarmıştı.