Slovakya bitti, sıra Avusturya’da

Kara Kartal, yurt dışı kampının ilk bölümü olan Slovakya kampını ve buradaki hazırlık maçlarını başarılı bir şekilde tamamladı.

Beşiktaş Medya Grup

Slovakya kampında günler süren antrenmanların sonunda iki hazırlık maçı oynayan siyah-beyazlılar, kampın sonunda iki günlük izinden sonra 11 Temmuz’da Avusturya’daki kampta toplanacaklar. Avusturya’nın Ehrenhausen kasabasında 20 Temmuz’a kadar kamp yapacak olan Beşiktaş, burada 12 Temmuz’da Shaktar Donetsk, 15 Temmuz’da CSKA Moskova, 17 Temmuz’da Reading, 20 Temmuz’da Krasnodar olmak üzere dört tane hazırlık maçına çıkacak.

Slovakya kampında kondisyon ve taktik çalıştılar

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları için gittiği Slovakya kampında, Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde kondisyon ve taktik çalışması yaptı. Siyah-beyazlılar antrenmanlarda ısınma ve istasyon koşuları, streching çalışması, pas çalışması, YO-YO testi, taktik maçı, şut çalışması, 5’e 2 çalışması konularında çalışmalar yaptı.

Ayrıca, Slovakya kampında taraftarlardan Vodafone pankart yarışmasının kazananları çalışmaları izleme fırsatı bulurken, Beşiktaş’ın eski futbolcularından Filip Holosko ile eski Trabzonsporlu futbolcu Robert Vittek ve son olarak Türkiye Slovakya Büyükelçisi Aslıgül Üğdül, Beşiktaş’ı antrenmanlarda izleyerek ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

Beşiktaş hazırlık maçlarında pençesini çıkardı

Beşiktaş, Slovakya kampında oynadığı iki hazırlık maçında da oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Beşiktaş - Gyirmot: 4-1

X Bionic Hotel’in antrenman sahasında Gyirmot ile ilk hazırlık maçını oynayan Beşiktaş, rakibini 4-1 yendi. Kara Kartal’da Vagner Love 2, Oğuzhan Özyakup 1, Ryan Babel 1 golleri atan isimler oldu.

İlk 11’ler: Cyle Larin, Ersin Destanoğlu, Vagner Love, Necip Uysal, Ryan Babel, Matej Mitrovic, Jeremain Lens, Gary Medel, Oğuzhan Özyakup, Caner Erkin ve Tolgay Arslan.

Yedekler: Utku Yuvakuran, Mustafa Pektemek, Fatih Aksoy, Orkan Çınar, Oğuzhan Aydoğan, Aras Özbiliz, Bülent Üçüncü ve Mertcan Açıkgöz.

Beşiktaş - BC Siofok: 1-1

Slovakya kampında X Bionic Hotel’in antrenman sahasında BC Siofok ile hazırlık maçı oynayan Beşiktaş, 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş’ın tek golünü atan isim ise, Vagner Love oldu.

İlk 11’ler: Utku Yuvakuran, Cyle Larin, Gökhan Gönül, Vagner Love, Fatih Aksoy, Gökhan Töre, Matej Mitrovic, Jeremain Lens, Caner Erkin, Dorukhan Toköz ve Necip Uysal.

Yedekler: Mustafa Pektemek, Ersin Destanoğlu, Oğuzhan Özyakup, Adriano Correia, Tolgay Arslan, Mertcan Açıkgöz, Ryan Babel, Gary Medel, Aras Özbiliz, Oğuzhan Aydoğan ve Bülent Üçüncü.

Beşiktaş'ın Slovakya kampından kareler