Siyah-beyazlı futbolcuların finale yükselme sevinci

Beşiktaşlı futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselmenin sevincini yaptıkları açıklamalarla dile getirdi.

Beşiktaş Medya Grup

Kara Kartal dün akşam, Başakşehir'i 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi. Maçın ardından galibiyetin sevincini siyah-beyazlı futbolcular şu sözlerle dile getirdi:

Josef de Souza: “Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyorum”

“Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rakip takım oyuncularını da kutluyorum. 2-0’dan döndüler ve bizim için tehdit oluşturdular. Bizim için çok yorucu bir maç oldu. Önümüzde bir derbi var. Bu tarz maçların önemini biliyoruz. Önce dinleneceğiz, sonra derbiye hazırlanacağız. Takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Maçları kazanmak beni gol atmaktan daha çok mutlu ediyor. Derbide elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyorum.”

Cyle Larin: “Finaldeyiz, mutluyuz”

“Zor bir maçtı. Rakibimiz geri dönüş sergiledi. İyi mücadele ettik. Finaldeyiz, mutluyuz. Hafta sonu çok önemli bir maç oynayacağız. Bu galibiyet bize özgüven verdi. İşimi yapıyorum, gol atmaya çalışıyorum.”

Georges Nkoudou: “Takım arkadaşlarımı kutluyorum”

“Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Finale yükselmeyi camiamıza armağan ediyoruz. Finale yükselmek güzel. Şimdi biraz dinleneceğiz ve sonra önümüzdeki derbi maçını düşüneceğiz. Güleryüzlü olmaya çalışıyorum. Kardeş gibiyiz. Mensah büyükannesini kaybetmişti, bu galibiyeti ona armağan ediyoruz.”