Sırp yıldız için görüşecekler

N'Koudou için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetimine menajerler aracılığıyla Markovic önerildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de onay vermesiyle, Sırp yıldız için Liverpool ile görüşülecek.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ta sürpriz transfer gelişmesi yaşanıyor. İddialara göre, Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala kanat oyuncusu arayışlarını hızlandırdı. Başta N'Koudou olmak üzere, pek çok isim için adımlar attı. Beşiktaş'a menajeri aracılığıyla Liverpool'da forma şansı elde edemeyen Lazar Markovic önerildi. Daha önce Fenerbahçe'de forma giyen Sırp yıldızın durumunu inceleyen siyah-beyazlı yöneticiler, Şenol Güneş'inde onay vermesi üzerine listeye dahil ederek, Markovic için Livepool ile görüşecekleri ileri sürüldü.

Liverpool ile sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan Lazar Markovic için Beşiktaş Yönetimi'nin, bedelsiz almayı planladığı söyleniyor.

Alman kaleci Loris Karius'un transferi sırasında Liverpool ile iyi ilişkiler kuran Beşiktaş'ın, Lazar Markovic'tede olumlu sonuç alacağı bekleniyor. Öte yandan, Markovic'inde Beşiktaş'ta forma giyemeye sıcak baktığı öğrenildi.