Sevgilisi tarafından öldürülen Esen son yolculuğuna uğurlandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan olayda sevgilisi tarafından vurularak öldürülen genç Esen'in cenazesine hüzün vardı.

Beşiktaş Medya Grup

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan akıl almaz cinayette otomobilde tartıştığı sevgilisi tarafından öldürülen Esen, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan olayda 31 yaşındaki Bekir Yeniyurt tartıştığı sevgilisini otomobilin içerisinde kafasına iki el ateş ederek ölümüne sebep oldu. Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki Ahmetbey beldesinde düzenlenen cenaze töreninde ise Esen son yolculuğuna beyaz duvağı ile gözyaşları arasında veda etti.

Çorlu'da bir geri dönüşüm fabrikasında iş yeri sahibi olan Bekir Yeniyurt, Lüleburgaz'da yaşamını sürdüren sevgilisi Esen Dülger ile buluşarak yemek yedi. Daha sonrasında kiralık otomobil ile sevgililer bir süre dolaştı. Bu esnada ikili arasında kısa bir tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında Yeniyurt yanındaki silahı ile Esen Dülger'in başına iki el ateş ederek onu vurdu.

Esen'e Son Veda

Olaydan sonra İstanbul'a kaçan Yeniyurt saklandığı yerde polis tarafından bulunarak gözaltına alındı. Dün tutukluluğuna karar verilen Yeniyurt, "Yemek esnasında kısa bir tartışma yaşadık. Lokantadan çıkınca tartışmaya araç içerisinde devam ettik. Daha sonrasında ne olduğunu bile anlamadım. Çok üzgünüm." dedi.

İstanbul Adli Tıp kurumunda gerçekleşen otopsinin ardından Esen Dülger'in cenazesi memleketi Lüleburgaz'a ailesine gönderildi. Esen için burada cenaze töreni düzenlendi. Esen'in daha önceki iş arkadaşları da cenazede yer aldılar. Esen'in tabutundaki beyaz duvağı ise sevenlerine son veda oldu.