Sergen Yalçın'dan maç öncesi takıma telefonla cesaret verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Covid-19 testinin pozitif sonuç vermesi sebebiyle izolasyon ve tedavi sürecinde bulunmasından dolayı, Trabzonspor maçı öncesinde futbolcularla telefonla görüştü.

Beşiktaş Medya Grup

Covid-19 testinin pozitif sonuç vermesi sebebiyle izolasyon ve tedavi sürecinde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, deplasmandaki Trabzonspor maçı için kampta bulunan futbolcularla internet ortamında bir görüşme gerçekleştirdi. Beşiktaş JK'den edinilen bilgilere göre Yalçın, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten futbolculara Trabzonspor maçında başarılar diledi.

Yalçın'ın, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten futbolculara, "Maçı kazansınlar yeter, cesaretli olsunlar, başka bir şeye gerek yok" dediği kaydedildi.

Başkan Çebi takımla buluştu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig’in 1. haftasında bugün saat 20.00’de Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Trabzonspor maçı öncesinde, teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Çebi, sıcak bir ortamda geçen buluşmada, siyah-beyazlılarımıza Trabzonspor maçında başarılar diledi.