Sergen Yalçın ayrılık için son kararını verdi

Koronavirüs nedeniyle ertelenen Süper Lig, 27. hafta itibariyle yeniden başlamıştı. Ligde zirveye yaklaşmak isteyen Kara Kartal, Antalyaspor karşısında beklemediği bir mağlubiyet almıştı. Maç sonunda Sergen Yalçın, önemli kararlara imza attı.

Beşiktaş Medya Grup

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u konuk etmişti. Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmadan siyah beyazlılar 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. 

Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş tekink direktörü Sergen Yalçın, maç sonrası yaptığı konuşmada, "İlk yarı bizim için tamamen çöp niteliğindeydi. Hangi kafayla sahaya çıktılar, inanılır gibi değil" diyerek oyuncularına sitem etmişti.

Öte yandan Yalçın, "Biz, bazı şeyleri değiştireceğiz, bu kesin! Ersin ve Rıdvan'ın performansından çok memnunum. Bu arkadaşlarımız ile Beşiktaş'ın geleceğini inşa edeceğiz." diyerek yeniliklerin geleceğini ifade etmişti. Öncelikle takımdan ayrılacak isimleri belirleyecek olan Kartal'da birçok oyuncuyla yolların ayrılacağı bildirildi. Takımda kiralık oynayan RebochoDiaby ve Elneny gitmesine kesin gözle bakılırken Adem LjajicVidaDouglas ve Lens için gelecek teklifler değerlendirilecek. Kiralık olarak forma giyen Kevin Prince Boateng ile görüşecek olan yönetim, bu futbolcuyu elde tutmak istiyor. 10 karşılaşmada en az 45 dakika forma giymesi durumunda sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak olan yıldız oyuncunun sözleşmesinin uzaması için 4 maçta daha forma giymesi gerekiyor.