Serdar Sarıdağ: Kontrat ne kadar gecikirse, yaklaşan tehlike o kadar büyük

Usta yorumcu Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ve transfer gündemini değerlendirdi. Sarıdağ, "Transferlerle ilgili gelişmeler olabilmesi için, ortada bir hoca ve yönetim kol kanat olması lazım." dedi.

Beşiktaş Medya Grup

Usta spor yazarı ve yorumcusu Serdar Sarıdağ, YouTube kanalında Beşiktaş gündemine dair yorumlarının yer aldığı iki yeni video yaynladı. Sarıdağ, ilk videosunda "Beşiktaş Yönetimi ile Sergen Yalçın bir an önce masaya oturmalı. Çünkü zor bir süreç bekliyor! Kontrat ne kadar gecikirse, yaklaşan tehlike o kadar büyük? Bu durumu mutlaka kullanacaklardır? Planlama hemen yapılmalı!" konularını değerlendirdi.

"Beşiktaş Yönetimi ile Sergen Yalçın bir an önce masaya oturmalı. Çünkü zor bir süreç bekliyor!" videosunu izlemek için tıklayınız.

İkinci yayınladığı videosunda da, "Beşiktaş transfer listesindeki önemli detaylar Salih ve Kenan Karaman dışında sürprizler var mı? İki liste çarpışacak mı birleşecek mi? Kaç isim alınacak? Yeni Larinler gelecek mi?" sorularını yorumladı.

"Beşiktaş transfer listesindeki önemli detaylar Salih ve Kenan Karaman dışında sürprizler var mı?" videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.