Şampiyonluk için hazırlanıyorum

Gelen transfer tekliflerini reddeden Loris Karius, Beşiktaş’ta kalmak istediğini söyledi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş’ın Alman kalecisi Loris Karius için Almanya ve İngiltere’den pek çok transfer teklifi geldi. Medyadaki iddialara göre Karius, gelen teklifleri geri çevirerek, siyah-beyazlı yönetici Umut Güner’e, Beşiktaş’ta kalmak istediğini belirterek, kendini şampiyonluk için hazırladığını ifade etti.

Yıllarca Beşiktaş'ta kalmak isterim

Karius’un Beşiktaş’a transfer olmasında çok emeği geçen Umut Güner ile telefonda görüştüğü öğrenildi. Bu görüşmede Loris Karius’un Beşiktaş taraftarına borcu olduğunu ve hiçbir yere gitmeyi düşünmediğini dile getirerek, Şampiyonluk için hazırlandığını, tatilde bile olsa, fizik olarak formda olması gerektiğini ve daha iyi olmak için çok çalışmak gerektiğini söyledi. Ayrıca ileri sürülenlere göre, Bonservisini almaları mümkün olsa, yıllarca Beşiktaş’ta kalmak istediğini de söylediği ileri sürülüyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile yeni sezona enerji dolu başlamaya hazır olan Loris Karius’a Umut Güner’inde yeni sezondaki hedeflere ulaşmada Karius’a önemli görev düştüğünü, ona inandıklarını ve güvendiklerini dile getirerek, birlikte güzel günler yaşayacaklarını söylediği öğrenildi.