Salih Uçan ve Cenk Tosun bilmecesi

Beşiktaş'ta tecrübeli isimler Cenk Tosun ve Salih Uçan bilmecesi sürüyor. Yıldız futbolcuların takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Beşiktaş Medya Grup

Bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan kara-kartal'da Gaziantep deplasmanından alınan 2-0'lık mağlubiyetten sonra iç transfer çalışmaları başladı. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ta devam eden iç transfer çalışmalarında geleceği merak edilen iki isim var. Takımın iki tecrübeli ismi Salih Uçan ve Cenk Tosun'un takımda kalıp kalmayacağı merak konusu haline gelmiş durumda.

Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos'un, yönetime verdiği raporda her iki oyuncunun da önümüzdeki sezonda da takımda kalmalarını istedi. Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda siyah-beyazlı yetkililer iki oyuncuyla masaya oturdu. Geçen hafta yapılan görüşmelerde rakam konuşulmadığı, ancak yönetim teklifini önümüzdeki günlerde iki futbolcuya ileteceğini söyledi.

Siyah-beyazlılar bu hafta içerisinde yeni sözleşme teklifini oyunculara sunacak. Maddi konulardaki pürüzlerin de bu teklifin ardından çözülmesi beklenirken, iki yıldız için 'Tamam ya da devam' kararı verilecek.