Salih Uçan: Kötü oynadık

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor'a 3-0 yenilen Beşiktaş'ta maçın ardından konuşan Salih Uçan, "Kötü oynadık, toparlanamadık. Önümüze bakacağız ve toparlanacağız. Şampiyon olmak istiyorsak rakiplerimizi yenmeliyiz." dedi.

Beşiktaş Medya Grup

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların geçen sezondan devam eden ligde 18 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Edinilen bilgilere göre; maçın ardından açıklamalarda bulunan Salih Uçan, “Golü yiyene kadar maç ortadaydı. Ciddi atağımız yoktu ama rakibin de pozisyonu yoktu. Rakip ilk golü bulduktan sonra daha da hırslandı. Kötü oynadık, toparlanamadık. İkinci yarıda biraz daha istekliydik ama baskı yaparken üçüncü golü yedik. Hakem daha dikkatli olsaydı rakip takım on veya dokuz kişi kalabilirdi. Bu da maçın seyrinin değişmesine neden olabilirdi. Trabzonspor ev sahibi olduğu için hakem korumacı davrandı. Önümüze bakacağız ve toparlanacağız. Şampiyon olmak istiyorsak rakiplerimizi yenmeliyiz.” ifadelerini kullandı.