Rakip Alanyaspor

Bugün oynanacak olan maç saat 20.00'de başlayacak. Beşiktaş deplasmanda 3 puan arıyor.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Süper Lig’in 24. haftasında bugün (28 Şubat) saat 20.00’de Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda A. Alanyaspor ile karşılaşacak.Maç, beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmada hakem Halis Özkahya düdük çalacak. VAR odasında ise Atilla Karaoğlan bulunacak.

Beşiktaş deplasmandaki A. Alanyaspor maçı için İstanbul Havalimanı’ndan özel bir uçakla Alanya’ya uçtu ve 1 saatlik yolculuk sonrası Alanya Gazipaşa Havalimanı’na ulaştı. Havalimanında bir grup taraftarımız tarafından sevgi tezahüratlarıyla karşılanan takımımız, karayoluyla konaklayacağı otele geçti ve kampa girdi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, takımımız ile birlikte Alanya’ya gitti. Teknik direktör Sergen Yalçın, deplasmandaki A. Alanyaspor maçı kadrosuna 21 futbolcumuzu dahil etti: Loris Karius Utku Yuvakuran Victor Ruiz Umut Nayir Güven Yalçın Tyler Boyd Erdoğan Kaya Atiba Hutchinson Mohamed Elneny Burak Yılmaz Georges N’Koudou Necip Uysal Adem Ljajic Pedro Rebocho Domagoj Vida Jeremain Lens Rıdvan Yılmaz Gökhan Gönül Caner Erkin Abdoulay Diaby Kevin Prince Boateng

İki isim eksik

Bu arada maç için dün şehre gelen Beşiktaş'ın Alanya kafilesi de belli oldu. Siyah-beyazlı takımda teknik direktör Sergen Yalçın Douglas ve Enzo Roco'yu karşılaşmanın kadrosuna almadı. Öte yandan bir süredir geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle takımdan uzak kalan Adem Ljajic ise Alanya'ya götürüldü.