Radyo Beşiktaş'tan yeni bir rekor daha! Dünya bizi dinliyor

Beşiktaş Medya Grup bünyesinde yayın yapan Radyo Beşiktaş'ı dünyanın farklı yerlerinden müzikseverler takip ediyor.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Medya Grup yayınları dünyaya ulaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda aynı anda hem yurt içi hem de yurt dışından binlerce kişinin dinlediği Radyo Beşiktaş'taki müzik yayınları, rekorlar imza atıyor.

Türkçe ve yabancı müzik türleri olarak geniş bir yelpazede yayın yapan Radyo Beşiktaş, yurt dışından da dinleniyor. Online müzik yayınlarında zaman zaman sanatçılara ve müzik türüne özel olarak hazırlanan yayınlar da yapılıyor.

Geçtiğimiz hafta K-Pop gününde 24 saat boyunca yapılan yayın dünya genelinde dinleyici kitlesine ulaştı. Google Analytics verilerine göre; bir gün içinde Avrupa, Asya, Amerika ve Afrika ülkelerinden Radyo Beşiktaş dinlendi.

Ayrıca, yayın süresince eş zamanlı olarak anlık dinleyen yerleri de görüntüledik.

Dinleyicilermizden paylaşımlar

Bu rekor henüz kırılamadı! 99 ülkeden hit! İşte Google verileri

Radyo Beşiktaş, 2021 yılında da zirvedeydi!.. Tam 99 ülkeden giriş yapıldı ve Google analitik raporları bu durumu tescil edip, doğruladı. Radyo Beşiktaş, tüm radyolar içinde uluslararası anlamda aynı anda giriş yapılan ve dinlenenler arasında ilk sıraya yerleşti!..  ...Ve bu rekor henüz kırılamadı!..

​​Beşiktaş Medya Grup, yine bir ilki gerçekleştirdi. Yayıncılıkta ülke sınırlarının ötesine geçerek tüm dünyaya ulaştı. Tam 99 ülkeden yüzbinlerce IP adresinden giriş yapılan besiktas.com.tr haber sitesi, globalleşme yolunda adını altın harflerle yazdırdı!..

Yapılan Google raporlamasında ülkelerin sıralaması şu şekilde:

Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Norveç, Almanya, Japonya, Hindistan, Hollanda, Azerbeycan, Birleşik Krallık, Rusya, Fransa, İran, Çin, Avusturya, Türkmenistan, Malezya, Ukrayna, Kıbrıs, Belçika, Brezilya, Tayland, Endonezya, İsviçre, İspanya, İtalya, Letonya, Suudi Arabistan, Bulgaristan, Avustralya, Kanada, Yunanistan, İsveç, Hong Kong, Tayvan, Danimarka, İrlanda, Makedonya, Meksika, Filipinler, Cezayir, İsrail, Polonya, Gürcistan, Irak, Mısır, Macaristan, Romanya, Vietnam, Yemen, Güney Kore, Portekiz, Singapur, Özbekistan, Bosna Hersek, Şili, Kırgızistan, Finlandiya, Hırvatistan, Kazakistan, Umman, Belarus, Çek, Kuveyt, Fas, Yeni Zelanda, Peru, Katar, Suriye, Nijerya, Sırbistan, Nijerya, Sırbistan, Slovakya, Ermenistan, Angora, Gana, Ürdün, Tunus, Uganda, Zambiya, Arnavutluk, Arjantin, Aruba, Bahreyn, Bolivya, Kongo – Kinşasa, Kolombiya, Estonya, Kenya, Sri Lanka, Litvanya, Karadağ, Mauritius, Paraguay, Somali, Tacikistan, St Vincent ve Grenadinler, Venezuela.

>> RADYO BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ!..