Radyo Beşiktaş'ta yabancı müzik günü!

Radyo Beşiktaş'ta her Salı günü 7/24 yabancı müzik yayınında en güzel şarkılar dinleyicilerle buluşacak. Ayrıca müzikseverler için derlediğimiz karışık çalma listesinin dışında, her hafta bir kaç sanatçıya özel yayın düzenleyeceğiz.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Medya Grup yayınlarından Radyo Beşiktaş'ta 7/24 kesintisiz müzik online olarak dünyanın her yerinden dinlenebiliyor. Yeni yayın döneminde de Radyo Beşiktaş'ta her hafta birbirinden değerli sanatçıların müzikleri dinleyicilerle buluşmaya devam edecek.

20 Eylül Salı 7/24 yabancı müziğin en özel isimlerinin şarkıları dinleyicilerle buluşacak. Yabancı müzik gününde özel yayınlarımızda yer alacak sanatçılar; A1, ZAZ, Yusuf Islam Cat Stewens.

- RADYO BEŞİKTAŞ: ON AIR / CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINZ...

Kesintisiz müzik yayını...

The songs of world-famous musicians are on Radio Beşiktaş!

On Radio Besiktas, one of the broadcasts of Besiktas Media Group, 24/7 uninterrupted music can be listened to online from anywhere in the world. 

The songs of world-famous musicians will meet with the audience on Tuesday, September 20, 24 hours a day. Also, artists who will be featured in our special broadcasts: A1, ZAZ, Yusuf Islam Cat Stewens.

LISTEN ONLINE