Radyo Beşiktaş'ta Pop-opera gününde çok özel yayınlar!

Yeni yayın dönemine hızlı bir başlangıç yapan Radyo Beşiktaş'ta Perşembe günleri klasik müzik, pop-opera, film ve dizi müzikleri ve enstrümantal müzik türlerindeki şarkılar dinleyicilerle buluşacak.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Medya Grup yayınlarından Radyo Beşiktaş'ta 7/24 kesintisiz müzik online olarak dünyanın her yerinden dinlenebiliyor. Yeni yayın döneminde de Radyo Beşiktaş'ta her hafta birbirinden değerli sanatçıların müzikleri dinleyicilerle buluşmaya devam edecek.

6 Ekim Perşembe günü Radyo Beşiktaş'ta klasik müzik, pop-opera, film ve dizi müzikleri ve enstrümantal müziklerden oluşturulan çalma listesi dinleyicilerle buluşuyor. Ayrıca, düzenlenen özel yayınlarda birbirinden değerli sanatçıların şarkıları yer alacak. Bu akşamki özel yayınlarımızda Türkçe pop-opera müziğinin başarılı temsilcisi MYFO, Güney Koreli pop-opera vokal grubu LA POEM, Güney Koreli pop-opere vokal dörtlüsü Forestella, Güney Kore lirik bir coloratura soprano Sumi Jo ve Türkiye'de de sahnelenen dünya çapındaki Romeo e Giulietta - Ama e cambia il mondo müzikalinin şarkılarından derlediğimiz özel yayınımız dinleyicilere harika bir akşam yaşatacak.

Yayın akışı

MYFO - 19:00

LA POEM - 19:43

FORESTELLA - 20:34

SUMI JO - 22:04

Romeo e Giulietta - Ama e cambia il mondo - 23:01

>> RADYO BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ!..

 

Pop-opera day on Radio Beşiktaş!

On Radio Besiktas, one of the broadcasts of Besiktas Media Group, 24/7 uninterrupted music can be listened to online from anywhere in the world.

On Thursday, October 6

Turkey local time (GMT+3)

MYFO - 19:00

LA POEM - 19:43

FORESTELLA - 20:34

SUMI JO - 22:04

Romeo e Giulietta - Ama e cambia il mondo - 23:01

LISTEN ONLINE