Quaresma futbola Beşiktaş'ta veda etmek istiyor

Beşiktaş’ta yönetimin değişmesinin ardından geri dönüş için umutları artan Ricardo Quaresma'nın, Siyah-Beyazlılar’a haber gönderdiği öğrenildi.

Beşiktaş Medya Grup

Yıldız kanat oyuncusunun, sezon sonunda Kasımpaşa’d an ayrılıp futbol hayatına Kara Kartal’d a nokta koymayı planladığı ileri sürülüyor. Beşiktaş, Ricardo Quaresma’yla ilk olarak 2010 yılında tanışmıştı. Beşiktaş formasını 2010-13 sezonları arasında giydikten sonra olaylı bir şekilde gönderilen Q7, Al Ahli’ye transfer olmuştu. Birleşik Arap Emirlikleri kulübünün ardından Porto’da 2 dönem geçiren yıldız kanat oyuncusunun Kara Kartal’la yolu 2015’te yine kesişmiş ancak bu sezonun başında yine olaylı bir şekilde gönderilmişti.

Edinilen bilgilere göre; Fikret Orman döneminde yönetimle yaşadığı sorunlar sebebiyle Kasımpaşa’ya transfer olan Portekizli futbolcu, sezon sonunda bitecek olan kontratı ve Beşiktaş’ta göreve Ahmet Nur Çebi ile ekibinin gelmesi sonrasında harekete geçti.

Sadece 1 sezon

36 yaşındaki futbolcu, çok sevdiği Siyah-Beyazlı formasına geri dönmek için menaceri aracılığıyla kulübe haber gönderdi. Tecrübeli oyuncunun, Beşiktaş’ta 1 sezon görev yapıp ardından futbola veda etme planının olduğu bildirildi.