ÖZEL HABER: Rıza Akpolat: Deprem bölgesindeki yurttaşlarımız için dayanışmamız devam ediyor

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, deprem bölgesindeki vatandaşlar için dayanışmanın devam ettiğini, "Mustafa Kemal Merkezimizden yardım malzemeleriyle dolu 2 tırı daha alana ulaştırmak üzere yolcu ettik. Dayanışmamız devam ediyor, yurttaşlarımızın…

Beşiktaş Medya Grup

Türkiye iki büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Elazığı ve Malatya'da büyük yıkıma yol açtı.

Beşiktaş'tan deprem bölgesine yapılan yardımların devam ettiğini duyuran Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Ramazan Bayramımız yaklaşırken deprem bölgesindeki yurttaşlarımızın ihtiyaçları için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Mustafa Kemal Merkezimizden yardım malzemeleriyle dolu 2 tırı daha alana ulaştırmak üzere yolcu ettik. Dayanışmamız devam ediyor, yurttaşlarımızın her zaman yanındayız. Mustafa Kemal Merkezimizden Hatay ve Adıyaman'a 2 tırımızı daha yolcu ettik. Zor günlerin üstesinden beraber geliyoruz."