ÖZEL HABER: ​​​​​​​Ekrem İmamoğlu ve Rıza Akpolat'tan Beşiktaş'ta denetim! Gençlerle buluştular!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, birlikte Barbaros Bulvarı’ndaki yol bakım çalışmalarını inceledi. Daha sonra, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ile birlikte Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat,  “Beşiktaş Meydanı Düzenleme”…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, birlikte Barbaros Bulvarı’ndaki yol bakım çalışmalarını  ve “Beşiktaş Meydanı Düzenleme” çalışmalarını inceledi.

Gençlerle bir araya geldiler

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla Beşiktaş Meydanı Düzenlemesi ve Barbaros Bulvarı’ndaki yol bakım çalışmaları incelendi. Hemen ardından Beşiktaş İskelesi’nde bulunan Vapur Kafeyi ziyaret ederek gençlerle bir araya geldiler.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş’ımızı hep birlikte yeni projelerle daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, "Vapur Kafelerimizi İstanbullular çok sevdi. İçinde kütüphane ve serbest çalışma alanı da bulunan Beşiktaş İskelesi’ndeki Vapur Kafede gençlerle buluştuk, sohbet ettik." ifadelerine yer verdi.