Öncelik futbol takımının başarısı

Tarihi bir başarıya imza atarak Beşiktaş Başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi, işlere BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden başlayacak.

Beşiktaş Medya Grup

Ayağının tozuyla işlere koyulmak için kollarını sıvayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, daha öncede 6.5 sene Fikret Orman yönetiminde çalıştığı için kulübü yakından tanıyor. Planlarını yapan Başkan Çebi, işe öncelikle futboldan başlayacak. Görev aldığı dönemlerde kulüp binası yerine, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bulunan Ahmet Nur Çebi, Ümraniye'ye giderek kulüp personelinden futbolcusuna kadar buranın nabzını tutacak.

Birikmiş maaşların ödenmesi için talimat

Öncelikla futbol takımının başarısına odaklanacağı öğrenilen Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile özel olarak görüşecek. Takım kaptanlarıyla da görüşecek olan Çebi, bu görüşmelerin ardından yönetim kurulu ile acil durum planlaması yapacak.

Öncelikle personel ve futbolcuların birikmiş maaşlarını ödemeye çalışacak olan yeni yönetim kurulu, takım içerisindeki kasvetli havayı da dağıtmaya çalışacak. Mali konular, yeni projeler ve altyapı gibi işlerde radikal değişimlere gitmesi beklenen yeni yönetim kurulunun, A'dan Z'ye bütün detayları yeniden elden geçireceği öğrenildi.