Oğuzhan Özyakup nikah tazeleyecek!

Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup'tan siyah beyazlı taraftarları sevindirecek haber geldi.

Beşiktaş Medya Grup

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup sevinci yaşanıyor. Uzunca bir süredir sözleşme yenileyip yenilemeyeceği merak konusu olan Özyakup, 5 yıllık anlaşma konusunda yönetim ile anlaşmaya varmak üzere.

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup'un geleceği belirsizliğini korurken sevindirici haber siyah beyazlı taraftarları da mutlu etti. İngiltere'ye gitmesi gündemde olan genç oyuncunun Beşiktaş ile sözleşme yenilemeye çok yakın olduğu kaydedildi.

Başkan Fikret Orman'ın yöneticilerden Ahmet Nur Çebi'nin 25 yaşındaki yıldız oyuncu ile Akhisarspor maçının ardından Oğuzhan ile bir görüşme yaptıkları ve söz aldıkları belirtildi. Fikret Orman'ın yıllığı 2,5 milyon Euro'dan 5 yıllık yeni sözleşme teklifi ile Oğuzhan Özyakup'a oldukça sıcak baktığı ancak oyuncunun imza parası olarak 2,5 milyon Euro da ısrar etmesi üzerine görüşmelerin biraz tıkandığı ifade edildi.

Oğuzhan İmzaya Çok Yakın

Oğuzhan Özyakup'un görüşme sonrasında, "Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamaktan yanayım. Burada oldukça mutluyum. Buradan ayrılacak olsam bile siyah beyazlı takıma katkım olsun isterim. Ben bu takım sayesinde buralara kadar geldim. Benim sözüm her zaman senettir." dedi.

Fikret Orman ise "Takımın kaptanının verdiği söze ben de inanırım. Şimdilik Oğuzhan sadece şampiyonluğa konsantre olmalı. Bunları sezon sonunda da görüşebiliriz. Bizde imzalar her zaman kalplere atılır." şeklinde yorum getirdiği belirtildi.