N'Koudou devrede “Come To Beşiktaş”

Siyah-beyazlıların yeni transferi N'Koudou, Mario Lemina için devreye girdi.

Beşiktaş Medya Grup

Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala şimdiye kadar Tyler Boyd, Victor Ruız, Pedro Rebocho ve Kevın N'Koudou siyah-beyazlı renklere bağlandı. Beşiktaş'ın şimdiki hedefi ise Mario Lemina. Bu transferi bitirmek için ise Siyah-Beyazlılar'ın son transferi N'Koudou devreye girdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı Abdullah Avcı'nın direktifleriyle sürdürülen transfer çalışmaları tam gaz devam ederken Siyah-Beyazlılar'ın gündeminde birçok isim bulunuyor. Rafinha, Maia, Manuel Fernandes, Aboubakar ve Lemina bu isimlerin başında geliyor.

Transferleri bitirebilmek için dört koldan çalışmalarını sürdüren Kartal'da bu kez siyah-beyazlı taraftarın transferini istediği Fransız futbolcu Mario Lemina'nın transferi için devreye vatandaşı Georges-Kevin N'Koudou girdi.

Orta sahaya transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündeminde olan 25 yaşındaki Mario Lemina için organize edilen "Come to Beşiktaş" çağrısına N'Koudou da katıldı. Siyah-beyazlıların yeni kanat oyuncusu N'Koudou, Lemina'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına "Come to Beşiktaş" yazdı. Lemina ise arkadaşına kalp emojisi yaparak yanıt verdi.