Murat Şahin: Sergen hocayı oyuna alacaktık

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, Sivasspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kırmızı kart görmeisyle ilgili konuştu.

Beşiktaş Medya Grup

Süper Lig'de Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Murat Şahin, maç sonunda açıklamalar yaptı. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, “Sıkıntılı bir dönemden geçtik. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Sakatlıkları geçmek üzere olan oyuncularımızı korumak için oynatmadık. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar. İyi mücadele ettik. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Haklı bir galibiyet aldık. Sakat oyuncularımızın takıma dahil olmasıyla önümüzdeki periyoda hazır hale geleceğiz. Oyuncularımızın sağlığına çok önem veriyoruz.” dedi ve şöyle devam etti:

Öncelik oyuncuların sağlığı

"Sakatlık listesi kabarık ama maçların üst üste olması onları kullanamamamıza neden oldu. Risk almak istemiyoruz, oyuncu sağlığı daha önemli."

Espirili yorum

"Sergen Hoca'yı oyuna atalım dedik, cezası varmış kırmızı kart gördü. Sergen Hocanın atılması tamamen sahaya girip topa vurmasıyla ilgili. Sözlü veya fiili bir şey yok. Sahaya girerek topa vurduğu için atıldı"