Menajerinden Beşiktaş açıklaması

Seneye siyah-beyazlı formayı giyeceği iddia edilen Volkan Babacan'ın menajeri, Beşiktaş transferki ile ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Medya Grup

Medipol Başakşehir'de forma giyen 31 yaşındaki milli file bekçisi Volkan Babacan'ın sezon sonundan itibaren Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilmişti. Babacan'ın menajeri Ahmet Bulut'tan konuyla alakalı açıklama geldi... Fotomaç'tan edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ta sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek olan Loris Karius'un yerine gelecek kaleci için çalışmalar şimdiden başlatılırken, sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı.

Medipol Başakşehir'de formayı Mert Günok'a kaptıran ve yedek kulübesine hapsolan Volkan Babacan'ın sezon sonundan itibaren Beşiktaş'ta forma giyeceği iddia edilmişti.

Milli kalecinin menajeri Ahmet Bulut'tan konuyla alakalı açıklama geldi. NTV'ye konuşan Bulut, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Bu konuda öncelikle kulüplerin anlaşmasının gerektiğini belirten ünlü menajer, "Beşiktaş'la görüşmemiz olmadı. Volkan'ın takımıyla kontratı devam ediyor ve sezon sonu için Beşiktaş'la anlaştığımız doğru değil. Öncelikle kulüplerin anlaşması gerekiyor. Kulüpler anlaşsaydı bize de bilgi verilirdi" diye konuştu.