Menajeri müjdeyi verdi!

Süper Lig'in 20.haftasındaki Beşiktaş-Antalyaspor maçında 3 dakikada attığı 2 golle tüm dünyada gündem olan siyah-beyazlı takımın yeni transferi Kagawa'nın menajeri, Japon yıldız ile ilgili müjdeli haberi verdi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'a Dortmund'dan kiralık olarak transfer olan Shinji Kagawa, Antalyaspor-Beşiktaş maçında oyuna 81.dakikadan sonra dahil olmuştu. Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 6-2 yendiği maçta 3 dakikada 2 gol atan Japon yıldız, Beşiktaş taraftarlarını sevinçten coştururken, tüm dünyada da kendinden söz ettirdi. Kagawa ile ilgili menajerinden sevindirici bir haber geldi.

Medyada ileri sürülenlere göre, Shinji Kagawa'nın menajeri, futbolcunun sözleşmesinde opsiyon maddesinin olmaması ile ilgili açıklama yaptı. Menajeri Necdet Ergezen, siyah-beyazlı kulübün sezon sonunda Kagawa'yı bonservisiyle alabileceğini bildirdi. Beşiktaş ile yapılan resmi kontratta satın alma opsiyonunun olmadığını belirten Necdet Ergezen, Kagawa kalmak isterse Dortmund'un zorluk çıkarmayacağını düşündüğülü dile getirdi.