Ljajic ve Quaresma'dan galibiyet açıklaması

Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 4-1 yendiği maçın ardından Ljajic ve Quaresma, aldıkları galibiyet hakkında konuştu.

Beşiktaş Medya Grup

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Ankaragücü'nü 4-1 yendi. Galibiyet sevincini maçın ardından yaptıkları yorumlarla dile geitren Adem Ljajic ve Quaresma şu ifadelere yer verdi:

Burak'la oynadığım için mutluyum

“İşimizi yapıyoruz” diyen Ricardo Quaresma, Başakşehir'in puan kaybetmesinden sonra, Galatasaray'ın da puan kaybetmesini beklediklerini dile getirdi. Bütün takımı kutlayan Quaresma, takım olarak kazandıklarını ifade ederek, Burak Yılmaz ile birlikte oynamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Maçın adamı Burak, Vida ve Karius

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adem Ljajic, ilk yarıda kötü oynadıklarını ancak, devre arasında soyunma odasındayken, bazı şeyleri düzeltmeye çalıştıklarını söyledi. Maç maç düşünmeleri gerektiğini belirten Ljajic, önlerinde daha 4 maç olduğunu, iyi bir ivme yakaladıklarını ve bunu devam ettirmeleri gerektiğini söyledi. Yapmaları gerekenin kendi işlerine odaklanmak olduğunu dile getiren Adem Ljajic, kalan maçları kazanmaları gerektiğini söyledi ve maçın adamının kendisi olmadığını; Burak, Vida ve Karius'un maçın adamı olmayı hak ettiklerini söyledi.