LG ile BTS fanları buluştu!

Dünyaca ünlü Güney Koreli müzik grubu BTS’in İstanbul’daki fanları, reklam yüzü olduğu LG Electronics’in Cevahir AVM’de düzenlediği etkinlikte bir araya gelerek, hem eğlendi hem de sürpriz hediyelerin keyfini çıkardı.

Beşiktaş Medya Grup

İstanbul’daki Cevahir AVM’de LG Electronics tarafından gerçekleştirilen iki gün süren etkinlikte, BTS fanları harika zamanlar geçirdi. K-Pop müziğin başarılı grublarından BTS’in İstanbul’daki hayranları LG Electronics’in Cehavir AVM’de düzenlediği etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte sahne alan CHOS7N adlı dans grubunun performansı ise, büyüledi.

İki gün boyunca süren etkinlikte hayranlara 1 adet Q7+, 1 adet Q Stylus ve 4 adet LG Tone PlatinumTM Bluetooth kulaklık ve yüzlerce BTS posteri, magnet ve photo cardlar hediye edildi.

BTS fanlarına özel LG’den tema ve kişiselleştirmeler

LG G7ThinQ’in marka elçisi olan BTS, Asya, Avrupa ve ABD’deki gibi Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip. BTS fanlarından LG akıllı telefon kullanıcılarının yanı sıra, BTS Value Pack ile BTS'nin her bir üyesi için tasarlanmış temalardan istediklerini telefonlarına indirecekleri LG Smart World aracılığı ile telefonlarına yükleyebilecekler. Bu uygulama ile seçilen tema doğrultusunda telefonların tüm ara yüzü, ana ekran ve menülerde dahil olarak değişebilen bu özellik, geçen seneden itibaren piyasaya sürülen LG akıllı telefonlarında geçerli oluyor.

Ayrıca, , LG G7ThinQ BTS Smart Case ile BTS fanları, LG G7ThinQ model telefonlarını görüntünün dışında, kullanıcı deneyimini geliştirecek şekilde de kişiselleştirebiliyorlar. NFC teknolojisi (yakın alan iletişimi) ile dünyanın en popüler K-Pop grubu BTS temalı kişiselleştirmeler de yapabiliyor.