Kraliyet düğünüyle ilgili gelişmeler açıklandı

Bazı sebeplerden dolayı, Prens Harry ve Meghan Markle için resmi kraliyet düğün parfümü olacak.

Beşiktaş Medya Grup

İngiltere Sarayı'da heyecanla beklenen gün için tüm hazırlıklar hızla devam ederken, bazı gelişmelerde halka açıklandı. Kraliyet geleneğinin başka bir örneği olarak, Meghan Markle ve Prens Harry'nin 19 Mayıs’ta gerçekleşecek olan kraliyet düğünü için resmi bir koku olacak. Merak edilen bu konunun açıklaması ise, her düğünün kendi kokusu olmalı…

Kraliyet düğünü için özel parfüm

Lüks koku markası Floris London, romantik bir tarihe sahip sıcak bir narenciye unisex kokusu olan Bergomotto di Positano’dan esinlenilen bir parfüm yaratı. Bergamot, portakal çiçeği, zencefil ve yeşil çay kokan Bergamotto di Positano, Mary Floris'in anısına, İtalya'nın Amalfi kıyısındaki Positano köyünden evlenmek için ayrışarak İngiltere'ye seyahat eden kocasıyla birlikte yaratılmıştı.

Başka bir parfümden esinlenilerek oluşturulan parfümün, kokusu ve şişe tasarımı kesinleşmedi. Ancak bu parfüm, markanın özel koleksiyonunun bir parçası olacak ve halk için kitlesel olarak üretilmeyecek.

Floris London, esas olarak Windsors için   koku üreticisidir. Şirket, doğum günlerinde Kraliçe için yıllık bir koku yaratıyor ve nesiller boyu aileye bağlanıyor. Ayrıca 2011 Prens William ve Kate Middleton nikah düğünü için Düğün Buketi adı verilen özel bir koku yaptılar.

Düğün hediyesi istemiyorlar

Meghan Markle ve Prens Harry, düğünlerinde hediye istemediklerini duyurarak, hayır kurumlarına bağış yapılmasını istiyor. Hayırsever bağışlar yapmak, Kraliyet ailesinin üyeleri için alışılmış bir şeydir. Düğünleri dünyanın gözü önünde gerçekleşmeden önce, misafirlerine ve halkına cömert armağanlarını kendilerine göndermek yerine, ihtiyacı olan kişilere yardım yapılmasını istediklerini resmi olarak ilan ettiler.

Obama davet edilmedi

Prens Harry ve Meghan Markle, Obama'yı Düğünlerine davet etmedikleri açıkladı. Pek çok insan düğünlerini, potansiyel olarak uluslararası siyasi skandallara yol açacak şekilde dikkatli planlamak zorunda değildir. Barack Obama ile aralarındaki samimi diyaloğa rağmen, Obama ve eşi, Harry’nin Meghan Markle ile yaklaşan düğününe davet edilmeyecekler. Ayrıca, 19 Mayıs’taki nikah törenine diğer küresel siyasi liderlerin de katılmayacağı bildirildi.