Kolej Havası filminin galası yapıldı

Heyecanla beklenen “Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi”nin galası, Vodafone Park’ta yapıldı.

Beşiktaş Medya Grup

Siyah-beyazlı camianın ve taraftarın heyecanla beklediği, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün katkılarıyla hazırlanan, Serpil Hamdi Tüzün’ün kurduğu “Özkaynak Düzeni” ile başlayarak Onursal Başkan Süleyman Seba’nın temsil ettiği değerlerle yoğrulan, siyah-beyazlı futbol takımının 1982-92 yılları arasında kazandığı üst üte üç şampiyonluğun bilinen ve bilinmeyen hikayelerinin anlatıldığı “Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi”nin galası, Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Sertan Ünver’in yaptığı filmin galasına; Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar ve Teknik Direktör Abdullah Avcı ile 1989-92 yılları arasında Beşiktaş formasını giymiş efsane futbolcularla çok sayıda davetli katıldı.

6 Eylül’de vizyonda

6 Eylül Cuma günü vizyona girecek Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi’nin özeti şöyle:

Kolej Havası, Beşiktaş tarihinin en parlak dönemlerinden birine imza atan, 1989-92 yılları arasında üst üste 3 şampiyonluk kazandığı takıma ve efsane futbolcular Metin-Ali-Feyyaz dönemine odaklanıyor. Serpil Hamdi Tüzün’ün kurduğu ‘Özkaynak Düzeni’ ile başlayıp Süleyman Seba’nın temsil ettiği değerlerle yoğurulan bu ekibin bilinen-bilinmeyen hikayelerini ortaya çıkarıyor. Sporda centilmenliğin, takımdaşlığın, mütevazılığın paradan ve şampiyonluktan önce geldiği günlere uzanan bir yolculuğa çıkartarak Türkiye futbolunun bugünkü sorunlarının altını çiziyor.