KÖGEF yeni teklisi Gördüm ile karşınızda

Türkçe Rap ve hiphop müziğin başarılı ismi KÖGEF’in yeni teklisi “GÖRDÜM” müzikseverlerle buluştu.

Beşiktaş Medya Grup

Türkçe Rap ve hiphop kültüründe yıllardır müzik yapan KÖGEF’in yeni teklisi “GÖRDÜM” PDND Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı!

PDND Müzik YouTube kanalında yayınlanan şarkının sözleri KÖGEF’e, müziği ve düzenlemesi de Avro’ya aittir.

Söz : KÖGEF 

Mix&Mastering : KÖGEF 

Müzik : Avro 

Artwork : KARCAEL 

Yapım: PDND Music &Video 

Yapımcı: Soner Sarıkabadayı 

Yardımcı Yapımcı: Koray Güntekin (PDND) 

PDND PR: Selma Şentürk

"Müzik için yaratılmışım"

20 Haziran 2000'de İzmir'in Konaklar ilçesinde dünyaya gelen KÖGEF, halen yaşamını İzmir'de sürdürmektedir. Uzun  bir süredir 'KÖGEF' mahlasıyla birlikte rap müzik yapan genç sanatçı, son 1 yıldır ise, aktif bir şekilde parçalar üretmektedir.

"Bundan sonra yoluma müzikle devam etmek istiyorum ve sanırım bu işe ağışığım." diyen KÖGEF, müzik hayatına dair şu ifadeleri kullandı:

"Müzik benim için çok farklı bir nokta. Hem dinlemek hem de üretmek açısından. Sanırım müzik için yaratılmışım. Bu süreçte ve sonrasında elimden geleni fazlasıyla yapmaya kararlıyım. Muğla'da aktif olarak 4 yıllık üniversite okuyorum. Şu an 2. sınıf olmakla birlikte, üniversite okurken kalan boş zamanlarımda bol bol üretmeye devam etmeyi hedefliyorum."

Şarkı Sözleri:

Tehlikeliyim kafamın içi bomba Son gaz gidiyorum engebeli yollar Diyolar bana işin sonu boş bak Size kafa yoramam Her taraf karışık kendimi alıştıramıyorum Bütün sarmaşıklar bedenimi yakalamış Kontrol ediyorum karış karış ama yok Çıkışları kapalı labirentin bi sonu yok   Ölümü göremiyorum galiba gömülü Önüme gidemiyorum kaybettim yönümü Ruhum köpürüyosaa merhamet sömürür Gide gele çekiyorum yeni bölümü

Öldüm   Bırak akıyo zaman ama Gördüm   Bütün ışıklar yüzüme de Söndü Yapılışını bir bir Gördüm Kördüm Tutamıyoruum içimdeki canavarı Kafalasam bile belli etmiyo bak tarafını Yanılmadım bugüne kadar kafamı atıp (sarıp sarıp sarıp sarıp ) Bi kenara zımbaladım İçindekilerin her zaman yanında ol Yavaş ol çünkü çeker seni paradoks İstemeden yarattım kocaman karambol Çık bakalım içinden tuzaklarla dolu yol Kendime söz veriyorum aga ses edemem Bütün zorlukların üstesinden gelir pes edemem Namluları çevirmeyi bide bana dene Saklandığın delikten çıkıpta bak geç önüme

Öldüm   Bırak akıyo zaman ama Gördüm   Bütün ışıklar yüzüme de Söndü Yapılışını bir bir Gördüm Kördüm