Kartallar turnuva maçlarında karşı karşıya geldiler

Lig’in 5’inci haftasında Vodafone Park’ta Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dün akşam kondisyon ve taktik çalıştı.

Beşiktaş Medya Grup

Kara Kartal, Spor Toto Süper Lig’in 5’inci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dün akşam yaptığı antrenmanda Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde 1 buçuk saat civarı kondisyon ve taktik çalıştı.

Kondisyon ve taktik çalıştılar

Milli takımlarda forma giyen Domagoj Vida, Gary Medel, Cyle Larin, Pepe ve Enzo Roco antrenmana katılmadı. Milli Takım’da forma giyen Oğuzhan Özyakup ise, dün akşam yapılan antrenmana katıldı.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde kondisyon ve taktik çalışan Kartallar, antrenmana sahada ısınma ve kondisyon koşuları yaparak ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışmaları ile devam eden antrenmanda yarım sahada 3 takıma ayrılarak turnuva maçları yapan siyah-beyazlı futbolcuların antrenmanı şut çalışması ile tamamlandı.

Kara Kartal, 15 Eylül Cumartesi saat 20:00’da Vodafone Park’ta  Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenman ile devam edecek.